Magazin Fazilet Hanım ve Kızları 40. bölüm yeni fragmanı yayınlandı!

Fazilet Hanım ve Kızları 40. bölüm yeni fragmanı yayınlandı!

Paylaş
Fazilet Hanım ve Kızları 40. bölüm yeni fragmanı yayınlandı!

Star TV ekranlarında yayınlanan Fazilet Hanım ve Kızları'nın 40. bölüm yeni fragmanı yayınlandı. İşte, nefes kesen yeni bölüm fragmanı...

Fazilet Hanım ve Kızları dizisi 39. son bölümüyle 17 Mart Cumartesi akşamı izleyicisinin karşısına geçti. Yeni bölüm fragmanının hemen öncesinde, bu hafta ekranlarda yayını gerçekleşen son bölümde birbirleri için hissettikleri duygulara engel olamayan ve her geçen gün duygularının ağırlığıyla birbirlerine kendini giderek kaptıran Hazan ve Yağız ikilisinin asansördeki büyük yüzleşmesi tansiyon seviyesini yükseltti.

Bu esnada saklı kalan her şeyi tüm çıplaklığıyla konuşmak için önemli bir fırsat yakalayan Yağız ve Hazan da birbirlerine kendilerinin bile itiraf edemeyecekleri gerçeğin ne olduğunu sorguladı.

İşte, diğer yandan Fazilet'in Hazan'ı düşünerek ortalığı tamamen alabora edecek girişiminin sahne olduğu son bölümün arkasından yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

FAZİLET HANIM VE KIZLARI 40. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI:



FAZİLET HANIM VE KIZLARI 40. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerini Nazan Kesal, Deniz Baysal, Çağlar Ertuğrul, Mahir Günşıray, Alp Navruz, Afra Saraçoğlu, Tolga Güleç, Hazal Türesan ve Ecem Baltı gibi isimlerin üstlendiği Fazilet Hanım ve Kızları 40. yeni bölümüyle 24 Mart Cumartesi günü saat 20:00'da Star TV ekranlarında yayınlanacak.

Haberin Devamı