Magazin Fazilet Hanım ve Kızları'nda Sinan sarhoş olup olay çıkarıyor! 41. bölüm fragmanları

Fazilet Hanım ve Kızları'nda Sinan sarhoş olup olay çıkarıyor! 41. bölüm fragmanları

Paylaş
Fazilet Hanım ve Kızları'nda Sinan sarhoş olup olay çıkarıyor! 41. bölüm fragmanları

Faziley Hanım ve Kızları 43. bölüm fragmanı ve ön izlemeleri yayınlandı. Fazilet Hanım ve Kızları yeni bölümde Hazan, Sinan'dan ayrılıp yüzüğü çıkarıyor. Ayrılık acısına dayanamayan Sinan, sarhoş olup Fazilet ve Hazan'ın kaldığı yere gidip olay çıkarıyor.

Fazilet Hanım ve Kızları 43. bölüm fragmanı ve iki ön izlemesi yayınlandı. Yeni bölümde Sİnan büyük olaylar çıkarıyor.

"KİM O ADAM!"

Yağız'a aşık olan Hazan, Sinan'la otomobilde ilerlerken duygularına yeni düşüyor ve Sinan'dan ayrılacağını söylüyor. Bu anlarda Sinan büyük bir hayal kırıklığı yaşıyor. Zil zurna sarhoş olup gece Fazilet ve Hazan'ın kadlığı yeri basan Sinan, kapıları yumruklayarak Hazan'dan hesap sorup "Beni kim için terk ettin? Kim o adam!" diye bağırıyor. Bu anlarda Yağız da çıkageliyor ve olaylara şahit oluyor. Yağız'ın ve Fazilet'in tepkileri merak ediliyor.

Dizinin ön izlemelerini izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız.

FAZİLET HANIM VE KIZLARI ÖN İZLEME


YAĞIZ'LA HAZAN KARŞI KARŞIYA

Yağız, Hazan'ın Sinan'dan ayrıldığını öğrenince sevdiği kadına "Sinan'dan neden ayrıldın?" deyip hesap sorarken Hazan ise "Ağva'da ne konuştunuz?" diyerek hemen karşı atağa geçiyor. Bu anlarda Yağız ile Hazan cesaret yarışına giriyor. Öte yandan dizide şoke eden bir kaza yaşnıyor. Bunun sebebi ise Selin'in hamileliğini gizlemek istemesi...

41. BÖLÜM FRAGMANI

Fazilet Hanım ve Kızları 41. bölümüyle yarın akşam Star TV ekranlarında...

Haberin Devamı