Dr. Haydar Dümen Fazla naz aşkı öldürür
HABERİ PAYLAŞ

Fazla naz aşkı öldürür

Haberin Devamı

Fazla nazın aşık usandırması gibi çok romantizim de aşkı öldürür. İkisinin bir arada ve dengeli olması ise ilişkiyi mükemmel yapar. Aşk yaşanırken çok duygusallık cinselliği öldürür. Duygular öylesine karışır ki çiftler cinsellikten uzaklaşıp mutsuz olur

BÖYLE SORU YOK!

Cinsellik saçma geliyor

23 yaşındayım, ilişkiye girmedim. Penisim hep sertleşmiş halde. Organımın sertleşmesini istemiyorum. Cinsellik saçma geliyor.

CEVAP

Saçma maçma değerli okurum, en son sonunda gelir kapına, geldiğinde “Evde yokum” diyemezsin. Pencereyi kapatsan, bacayı kapatamazsın. Ne kadar dirensen de onun varlığını kabul eder, onunla tatlı, şekerli, etli, börekli sofraya oturursun.

Bundan kaçış yok! İlişkiyi düşün, oyunu kuralına göre oyna. Tabii ki buldumcuk delisi de olma. Beğenmediğin kız ya da kadınla bereket sofrasına oturma. Bir gün organın dediği olacak, çünkü verilen emir çook yüksekten geliyor. O da mecburen emre uyacak.

Kuş kafese sığmıyor

21 yaşındayım, benim kuş kafesine sığmaz oldu, hep uçmak istiyor. Ne olur yardım edin.

CEVAP

Ne yapayım değerli okurum. Sayenizde kuş uzmanlığına da kavuştum. Kadının kocası ölmüş, kadın organını koymuş kutuya, arkadaşları gelince yanında çalışan kadına “Fatı, kutuyu getir” dermiş.

Açar, gelenlere “Bakın ne candan ayrıldım” diye yakınırmış.

Fatı bıkmış, bir kuş yakalayıp kutuya koymuş. Kadın yine aynı terane. Kutu açılıp kuş uçunca kadın heyecanla “Gel gel yuvana gel” diye bağırmış. Değerli okurum, asıl önemlisi kuşun türü. Serçe günde 40 kere dişisinin üzerine iner çıkar. Atmaca yırtar, yalar, yutar. Sen seç türünü, gör gününü.

Kız rapor almak istiyor

Kız arkadaşımla ilişkiye girdik, şimdi sağlık raporu almak istiyor. Kızlığının bozulduğu anlaşılır mı?

CEVAP

Ne yapacaksın aslanım raporu? Sağlık raporu dedin mi doktor midesinden girer, ayaklarının nasırından çıkar. Sana da ödeyemeyeceğin faturalar kalır. Eğer kızlık zarı için merak ediyorsan, diyelim ki aldın eline sağlam raporunu. Ama sen onunla ilişkiye girmişsin.

Zar esnemiş, olduğu gibi kalmış ise, o raporu madalya gibi boynunuza mı asacaksınız? Kimi kandıracaksınız? Zar duruyor, sahibi de kimseye dokundurtmuyorsa düğün derneğe hazırlanacaksın. Ben ne desem inanmayacaksın. Bu nedenle zarla oynamayacak, onun yerine tavla oynayacaksın. Oyuna başla, çift zarlarla düşeşi bekle.


Diktirmek istedim ama...

23 yaşındayım, 2 ay önce erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. 5 dakika sonra pembe 2 damla kan geldi. Doktor “Küçük bir yerde zedelenme var” dedi. Diktirmek istedim ama gerek olmadığını söyledi. Sizce ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, kesinlikle doktora katılıyorum. Normal koşullarda birleşme yaptığında kanayacaktır.

Sertleşince başım dönüyor

24 yaşındayım. Penisim 22 santim. İlişkiye girmek istediğim kadınlar rahatsız oluyor. Ereksiyon çok uzun sürüyor ve bu sırada başım dönüyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, durumu böyle idare et. Baş dönmesi penise gelen kanla ilgili olabilir. Büyük penis, kadınlara ağrı verdiğinden ve yumurtalıklara basınç yaptığından cinsel birleşmelerde zorlanırlar. Evlendiğinde, kendine uygun eş bulduğunda ve idareli kullanmayı öğrendiğinde sorunlar çözülecek.

Yanma oluyor

27 yaşında kadınım. Eşimle ilişkiye girdiğim zaman içimde yanma oluyor. Ne yapayım?

CEVAP

Sevgili okurum, kadın doğum uzmanı orada iltihap ya da mantar var mı diye bakacak? Sana fiziksel önerilerde bulunacak. Bir şey varsa onu tedavi edecek. 5-6 ay içinde sorun yaşanıyorsa bir ihtimal psikolojik denilecek. O zaman da konu bize gelecek.

Cinsellikten uzaklaşıyorum

26 yaşındayım. Bir süre önce kız arkadaşım yoktu. Haftada 1 kez mastürbasyon yapıyordum. Şimdi sevgilim var ve ilişkimiz olmadı. Ben onu düşünürken mastürbasyonu bile unutuyorum. Cinsellikten uzaklaşıyorum. Sizce benim sorunum ne olabilir?

CEVAP

Değerli okurum, sorunun yok ki ne olabilir diye soruyorsun. Psikolojin ya da ruhun senin beklediğin gibi çoğulcu ilişkilere yatkın değil. Fazla romantik takılıyorsun galiba. Ancak unutmayalım ki romantizmin fazlası cinselliği öldürür. İkisinin birlikte olması en iyisidir.

Dışarıdan bakan görür mü?

23 yaşında kızım. Evlilikte ilk gece kadında çok ağrı olur mu? İlk gece kızlık zarı kanamaz ise vajinaya dışarından bakıldığında zar görülür mü?

CEVAP

Sevgili okurum, esnek olsa da olmasa da amatör biri yani sen dışarıdan kızlık zarına nasıl bakılacağını bilemediğin gibi baksan da ne olduğunu anlayamazsın. İlk geceye gelirsek; o kadının korkuları, dokusal yapısı ve erkeğinin yani senin ve de çevrenin etkisiyle eylem ya zorlaşır ya kolaylaşır. İş o güne geldiği zaman sana gereken yardımı yaparız. Şimdilik olayları akışına bırak.

Kızlar çok korkuyor

19 yaşındayım. Her istediğim kızla ilişkiye girebiliyorum ama penisimi görünce hepsi korkup vazgeçiyor. Ne yapabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, yapabileceğim bir şey yok. Adam olacaksın, adam. Her önüne gelenle yatmaya kalkarsan ve kızları korkutursan bu işlerin sonu gelmez. Uslu, iyi ol. Evlendiğinde sorunlar çözülür.

1 damla kan geldi kızlık zarım yırtıldı mı?

20 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. İç çamaşırıma baktığımda bir damla kadar, açık kırmızı kan gördüm. Cinsel organıma asla bir cisim girmedi. Sizce kızlık zarım yırtılmış ya da zedelenmiş olabilir mi?

CEVAP

Sevgili okurum, bir miktar zedelenme olasılığı var. Bana göre oranı yüzde 30 dolaylarında. Bundan sonrası karanlık nokta. Çünkü uzaktan göremiyorum.

Rüya görmüyorum

17 yaşındayım. Ben ergenliğe girdiğimden beri rüyamda hiç kimseyle ilişkiye girmedim. Acaba nedeni nedir?

CEVAP

Değerli yavrum, bedenin iştahı açılmış da bu iştah rüyalarında seni harekete geçirecek kadar daha kabarmamış. Biraz bekle, bir dalga gelecek ki ardı arkası kesilmeyecek.

İsteğim neden yok oldu?

20 yaşındayım. Şu ana kadar çok kızla birlikte oldum. Ancak ne olduysa birkaç aydır cinsel ilişkiye karşı ilgim yok. Hiçbir kızla ilişkiye girmek istemiyorum. İsteğim yok oldu. Ne yapmam lazım?

CEVAP

Değerli okurum, perhize devam. Romantizmi, yaşının gerektiği duygusallığı bir tarafa atıp aç kurtlar gibi yemekten bıkarcasına tatlı yersen böyle olur. Yapacak tek şey diyete girmek. Zamanla her şey yerine oturacak.

Sürekli boşalmak istiyorum, neden?

22 yaşındayım. Sürekli boşalmak istiyorum ama olmuyor. Acaba bu neden kaynaklanıyor?

CEVAP

Değerli okurum, olur bazen. Takıntıdan olur. “Niye boşalamıyorum?” dersen boşalamazsın. Bilinçaltı birikimlerden olur. Ama kesin bir çözüm için üroloji uzmanından bilgi al. Organik bir sorun yoksa daha ileriki dönemlerde uzmandan psikolojik destek alırsın.

GÜNÜN SÖZÜ

Aşk önünüze pat diye düşmüşse dikkatli olun bubi tuzağı gibidir. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder