Dr. Haydar Dümen Fazlasına ne gerek var
HABERİ PAYLAŞ

Fazlasına ne gerek var

Haberin Devamı

Doğru yer ve zamanda yaşanırsa her iki tarafın yüzünü güldüren cinsellik santim hesabı yapmaz. Önemli olan önce ruhun sonra da tenin uyumudur. Erkeklerin hatta şimdilerde kadınların da hayali büyük penis. İyi de bunun kadınlara faydası yok. Zevk almak, mutlu olmak isterken kendinizi acıyla baş başa bulabilirsiniz. Hayalleriniz kâbus olmasın.

GÜNÜN SORULARI

MAKİNENİN ŞARJI ÇABUK BİTİYOR

18 yaşındayım. Makinenin şarjı çabuk bitiyor, zevk alamıyorum. Acaba ne yapmalıyım? Rumuz: Amper Hüseyin

CEVAP

Değerli okurum, amper sisteminin de dereceleri, enerji deposu ve kabloları var. Kendine amper adını takmandan da anlam çıkarmaya çalışırsam hızlı açılıp hızlı kapanan, voltaj yapısından dolayı hemen boşalan bir sisteme angaje olduğun anlaşılıyor. Bastın düğmeye, ortalık aydınlanır gibi oldu. Oh be keyifler dorukta, görüntüler ufukta. Yeşil pasaportun da olduğuna göre giriş rahat. Ne var ki o büyüleyici ortama adımını atar atmaz bir, iki tura kalmadan ortalık kararıverdi. Bizim okurumuz Hüseyin ne olup bittiğini anlayamadan ampermetre sıfıra indi. Elde ne kaldı? Sıfır. Eskiden okullarda sıfırcı hocalar vardı. Sana da ‘Sıfırcı amper’ diye isim takarlarsa şaşma. Peki ne yapacağız, benden ne istiyorsun? Işık ampulü ne kadar süre aydınlatsın? Diyelim ki 10 dakika. Bunun koşullarını hazırla yani evlen, ben yaparım. Sana acır şimdi ayar yaparsam söyle bana kaç kızın canını yakacak, kaç kadını baştan çıkaracaksın? Diyelim ki 25 dakikaya ayarladım, o zaman şehirlerarası servislere mi başlayacaksın? Üstelik zevke ve kadınlar üzerindeki zevklerini tatminden belki de megolaman olacaksın. İşte sorun bu. Ben vicdan ampulümü karartmayayım, sana da biraz sabır postalayayım.



Kocamı aldatmadığımı nasıl kanıtlarım?


Kocam, benim bir başkasıyla birlikte olduğumu düşünüyor. Bunu ispatlamak için test ya da tahlil var mı? Ona haklılığımı göstereceğim. Ne olur yardım edin.

CEVAP


Sevgili okurum, senin adam şüpheci. Her taşın altında bir anlam arıyor. Sherlock Holmes’un ruhu acaba ona mı reenkarne oldu desem ben reenkarnasyona inanmıyorum. Küçüklüğünde polisiye romanları çok okuduğundan öküz altında buzağı mı arıyor diye düşünsem, bu da kafamdaki imaja uymadı. Buzağı dedim de bak aklıma geldi. Ya doğumdan sonra sapıtır, “Bu çocuk” demeye başlarsa... Neyse dua et, seni eve kilitleyip gitmiyor. İleride belki sokağa çıktığında “Kime baktın, kime selam verdin, gözün kaydı benden kaçmaz” diyerek seni yoracak. Bu da evin atmosferini soğutacak, aşk ve sevgi donacak. Sevgili okurum, bu köşede bazen bir bilen, bir öğretmen gibi peşin yargılarda bulunuyorum. Bu saydıklarım sana uymasa da pek çok ailenin sorunu. ‘Can çıkmayınca huy çıkmazmış.’ Biz psikiyatırlar ve psikologlar huyu da değiştirebileceğimize inanırız da çoğu zaman emeğimiz bize nanik yapar. Al sana der gibi avucunu gösterir. Telaşlanma, sen seni bil sen seni. Bu yeterli. Ancak ne yaparsan inanmayacak. Bu işler tahlille falan olmayacak, her şey ruhta aranacak. Ara ki bulasın. Ben bulduklarımı sana aktardım.



Nasıl büyüteceğim?

19 yaşındayım. Penisim 11 santim. Kız arkadaşım benden büyük, onunla ilişkiye girecektim. Sevgilim penisimi görünce “Beni bununla mı mutlu edeceksin” dedi
ve beni terk etti. Bunu nasıl büyütürüm?

CEVAP


Değerli okurum, kız paçayı kurtarmış. Senin penisinde tıbba göre normal. Bırak, o mastürbasyonuna devam etsin. Sen biraz büyü yavrum be!...



Artık farklı şeyler yapmak istiyorum

18 yaşındayım. İlk kez kız arkadaşım oldu. Onu çok seviyorum. 5-6 aydır çıkıyoruz. Tek yaptığımız şey öpüşmek. Artık farklı şeyler yapmak istiyorum. Bunu sevgilime söyledim, “Olmaz” dedi. Ne yapayım?

CEVAP


Değerli okurum, farklı şeyler ne anlayamadım? Elinden tutup mehtaba bakmak ise yap. Bir parka oturup denizi seyrederken elini omzuna atmak ise yap. Daha uzatmayacağım. Ama yapmak istediğin o çok önemli sayılan mahremiyetle ilgili olay ise sakın yapma!



İlişkiden korkuyorum

17 yaşındayım. Penisim 7 santim. Sevgilimle birkaç kez ilişkiye girdik. Kız tatmin olmadı. Sizce boyu yeterli mi?

CEVAP

Değerli okurum, kız arkadaşınla ya da evlilikte idare edebilirsin. Doğrusunu istersen biraz ufak. Kilolu olup olmadığını bilmiyorum. Kasık yağın fazla ise
1-2 santim oradan kaybediyorsun. Aklına takarsan ameliyatla 1-2 santim büyür.



Spermler dışarı çıkıyor

6 yıldır evliyim, 5 yaşında çocuğumuz var. Tekrar çocuk istiyoruz. Boşalınca spermler eşimin vajinasından dışarıya çıkıyor.

CEVAP

Değerli okurum, o doğal. Birleşmeden sonra eşin sırtüstü yatsın. Ayaklarının altına iki minder koysun, 1 saat öylece kalsın. 3-5 ay bekleyin. Hâlâ çocuğunuzolmazsa sen bir sperm sayımı yaptırırsın. Eşini kadın doğum uzmanına götürürsün.



Kız orgazm oluyor mu?

Seviştikten sonra kız arkadaşımın orgazm olup olmadığını anlamıyoruz. Bu durumu nasıl çözebiliriz?

CEVAP


Değerli okurum, sevgilinin orgazmı onu ilgilendirir. Önünüze konmuş baklava tepsisinin tümünü yutmak yerine yarı yarıya bölüşmeye bakın. Onunla konuş. Özelliklerini öğren. Acemiliklerinden kurtul. Bizi takip et, zamana bırak.



Gebelik riski sonlandı mı?

23 yaşındayım. Nişanlımla tam olmasa da ilişkiye girdik. Spermim vajinasına temas etmiş olabilir. Adet kanaması gecikmeli de olsa başladı. Şimdi nişanlımın hamile olma ihtimali ortadan kalkmış mıdır?

CEVAP


Evet yavrum, kalkmıştır.



Bozulmuş mudur?

Sevgilimle cinsel ilişkiye giriyorum ama tam birleşme olmuyor. Acaba kız arkadaşımın kızlığı bozulmuş mudur? Bozulmamışsa ileride bir sorun yaratır mı?

CEVAP


Değerli okurum, kan gelmemişse kızlık zarı esnektir. Sanırım kızlık zarı sınırını aşmışsın. Gerisi size kalmış.



Çok korkuyoruz

26 yaşındayım. Nişanlımla korunmadık. Ben nişanlımın cinsel organının üzerine boşaldım. Acaba hamile kaldı mı?

CEVAP


Değerli okurum, yardımım: Beklemeye devam. Şu anda ne büyücü, ne falcı bunun ne olduğunu anlayamaz. Adet görmezse, 15 gün sonra gebelik testi ile
durum anlaşılır. Bence kız gebe kalmadı.



Artık denesem mi?

23 yaşındayım ve hiçbir kadınla ilişkiye girmedim. Bu bir hastalık mıdır? Ne olur bana yardım edin.

CEVAP


Değerli okurum, çekingenlik, acemilik, bir bakıma senin yetişme tarzın ve namus duyguların. Belki de daha önemlisi güvensizliğin. Her neyse. Zamanı gelmiş. Birleşmeye kendini hazırla. Bence dene.



İlaç yüzünden mi?

20 yaşındayım. 5 aydır, haftada 4-5 kere erkek arkadaşımla ilişkiye giriyoruz. Her ilişkiden sonra ben ertesi gün hapı kullanıyorum. Son 2 aydır
memelerimin arasında kıllanma oluyor. Bunun nedeni aldığım ilaç mı?

CEVA
P

Değerli okurum, ya serden ya yardan vazgeçeceksin. Ne yazık ki her ikisi birden olmuyor. Hap alma tekniğin yanlış. Doğum kontrol haplarını adetin
dışında her gün alman gerekir. Şansın varmış, gebe kalmamışsın. Bu ilişkilerin içinde o ihtimal her zaman var.



Ben isteksiz miyim?

17 yaşında kızım. 2-3 haftada bir mastürbasyon yapıyorum. Bazıları her gün yapıyor. Mastürbasyon yapmamam cinsel isteksizlik olarak yorumlanabilir mi?

CEVAP

Sevgili yavrum, obur insanlar vardır, günde 20 kere yemek yer. Çelik gibi sağlam insanlar vardır, günde 2 kere yemekle hayatını sürdürür. Sen
hangisine hevesleniyorsun? Normal kalmak mı, seks obezi olmak mı? Kararını ver, bana bildir. Ben seni yönlendireyim.



GÜNÜN SÖZÜ

Nankörlük sizin yüceliğinize sıkılan bir kurşundur. H.D.

14

Sıradaki haber yükleniyor...
holder