Spor F.Bahçe'nin borcu 134 milyon TL

F.Bahçe'nin borcu 134 milyon TL

Paylaş
F.Bahçe'nin borcu 134 milyon TL

Fenerbahçe Kulübü'nün yıllık olağan mali genel kurul toplantısında toplam borcun 134 milyon 332 bin lira olduğu açıklandı

Fenerbahçe Burnu’ndaki Faruk Ilgaz Tesisleri’nde gerçekleştirilen ve Aziz Yıldırım başkanlığındaki yönetim kurulunun da hazır bulunduğu toplantıya katılım yüksek oldu.

Kongre başkanlığına Talat Yılmaz’ın seçilmesinin ardından başlayan mali genel kurulda, yönetim kurulu faaliyet raporu üyelere gönderilen kitapta yer aldığı için oylamaya sunularak okunmadan geçildi.

Denetleme Kurulu Üyesi Cengiz Oral okuduğu faaliyet raporunda, kulübün döviz üzerinden borçlanılan ve 31.12.2009 Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası döviz alış kuru ile değerlenmiş olanlar ile lira olarak alınanlar dahil, toplam 134 milyon 332 bin 442 lira 65 kuruş banka borcunun bulunduğu belirtti.

Vadesi gelmemiş borç senetlerinin 4 milyon 205 bin 812 lira 24 kuruş olduğu ifade edilen raporda, bilançonun pasifinde yer alan 72 milyon 391 bin 77 lira 69 kuruşun uzun vadeli borçlar içerisinde, 12 milyon 206 bin 767 lira 10 kuruşun şahıs borçları olduğu kaydedildi.

YILDIRIM-ŞEN GERGİNLİĞİ

Fenerbahçe Kulübü'nün yıllık olağan mali genel kurulu sürerken, raporlar hakkında görüşlerini açıklamak için söz alan kongre üyeleri başkan Aziz Yıldırım ve yönetim kuruluna eleştirilerde bulundu.

Eski Başkan Ali Şen’in oğlu Metin Şen’e, kendi internet sitesindeki eleştirilerinden dolayı “Babana benzemeye başladın” diyen Yıldırım, yakın zamanda Ali Şen ile yüz yüze konuşacağını, elindeki belgeler ile de bir basın toplantısı düzenleyip, şampiyonluğun kaçırılması sırasında karşılarında olan tüm muhataplara cevap vereceğini söyledi.

Yıldırım bu arada “Bizim zamanımızda Fenerbahçe averajla kümede kalmadı, küme düşmememe oynamadı” diyerek eski başkana göndermede bulundu.

Haberin Devamı