Dünya FBI arşivinden Kennedy'lerin seks sırları çıktı

FBI arşivinden Kennedy'lerin seks sırları çıktı

Paylaş
FBI arşivinden Kennedy'lerin seks sırları çıktı

Yeni açıklanan ve 1961'e dayanan FBI raporundaki en çarpıcı iddia şöyle: “Robert, Edward ve Başkan John F. Kennedy ile Marilyn Monroe, Frank Sinatra ve Sammy Davis Jr. sık sık buluşup toplu seks partisi yapıyorlardı”

Amerikan Federal Soruşturma Bürosu (FBI), geçen yıl 77 yaşında ölen Demokrat Senatör Edward ‘Teddy’ Kennedy hakkındaki 22 bini aşkın belgeyi açıkladı. 1961’e dayanan raporlar, Kennedy Ailesi hakkındaki çarpıcı iddiaları göz önüne seriyor.

Haberin Devamı

Ailenin geri kalan üyelerinin de onayını alarak yayınlanan belgeler, ölüm tehditleri, seks skandalları ve kazalarla dolu. Raporda en göze çarpan iddia ise Kennedy Ailesi’nin karıştığı seks skandalı.

OTELDE GRUP SEKS

Rapora göre Kennedy Ailesi, şarkıcı Frank Sinatra’nın grubu ‘The Rat Pack’ üyeleri ve Başkan John F. Kennedy’nin sevgilisi olduğu iddia edilen oyuncu Marilyn Monroe ile birlikte sık sık grup seks partileri düzenledi.

New York’taki Hotel Carlyle’ın suitindeki gecelere, Başkan John F. Kennedy, kardeşleri Robert ve Edward, Başkan’ın kayınbiraderi Peter Lawford ve eşi, Marilyn Monroe, Frank Sinatra ve şarkıcı-komedyen Sammy Davis Jr. katılıyordu.

Raporda, 1977 yılında Robert Kennedy’yi öldüren Sirhan Sirhan’ın, cezaevindeki hücre arkadaşına Edward Kennedy’yi öldürmesi için 1 milyon dolar ve bir araba teklif ettiği de yazıyor. 18 ay Sirhan ile aynı hücreyi paylaşan kişinin kimliği açıklanmadı.

Haberin Devamı