Spor Federasyon kimi getirecek?

Federasyon kimi getirecek?

Paylaş
Federasyon kimi getirecek?

Kariyerli isimleri yalanlayan TFF, milli takıma hâlâ hoca bulamadı. Kulislerde Zico'nun adı konuşulmaya başlandı

A Milli Futbol Takımı’nın başına kariyerli bir teknik adam getireceğini açıklayan Türkiye Futbol Federasyonu bu konuda hâlâ net bir adım atamadı.

Haberin Devamı

Fatih Terim’in istifasının ardından geçen yaklaşık 3 aylık sürede Ay - Yıldızlı takımın patronunun belirlenememesi futbol kamuoyunda eleştirilere neden oluyor.

Gündemde yer alan Hiddink ve Trapattoni isimlerinin TFF tarafından yalanlanması akıllarda yeni soru işaretleri yarattı.

Bu önemli teknik adamlarla görüşmediğini duyuran federasyona “Peki kariyerli hangi teknik adamla anlaşacaksınız” sorusu spor çevrelerince yöneltiliyor.

Avrupa’nın önde gelen ve kariyerli tüm teknik adamlarının şu an faal bir şekilde takım çalıştırıyor olması TFF’nin işini zora sokuyor.

7 Şubat’ta yapılacak 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri kura çekimi öncesi Ay - Yıldızlıların bu görüntüsü tepkilere neden oluyor.

KULİSLERDE ZICO SESLERİ...

Haberin Devamı

F.Bahçe’de görev yaptığı dönemde başarılı olan ve Yunanistan Ligi’nde Olympiakos’tan ayrılan Brezilyalı Zico’nun ismi Ay - Yıldızlıların gündemine gelebilir.

Türkiye’yi çok iyi tanıyan ve ülkemizde görev yaptığı sürede uyumlu bir görüntü çizen deneyimli teknik adamın ulusal takım için başarılı bir aday olacağı kulislerde konuşuluyor.

Yunanistan’ın Olympiakos takımı, alınan bir dizi kötü sonucun ardından dün Zico’nun görevine son vermişti.

Cumhuriyet