Gündem Felçli anneye tecavüze 8 yıl hapis

Felçli anneye tecavüze 8 yıl hapis

Paylaş
Felçli anneye tecavüze 8 yıl hapis

Bursa'da para karşılığı anlaştığı 32 yaşındaki Gülsüm Çetin yerine, yanlışlıkla felçli annesi 76 yaşındaki Ayşe Çetin'le ilişkiye giren sanığa 8 yıl ceza verildi

Kestel’de 18 Ağustos 2008 tarihinde meydana gelen olayda evli ve 3 çocuk babası Ahmet Yılmaz, birlikte alkol aldığı 35 yaşındaki Mehmet Tokmak aracılığı ile tanıştığı ’Fuhuş yapmak’ suçundan kaydı bulunan Gülsüm Çetin’in evine, arkadaşıyla birlikte cinsel ilişkide bulunmak üzere gitti.

Yılmaz ve Tokmak, yatalak ve konuşamayan annesiyle birlikte kalan genç kadının evinde, yanlarında getirdikleri kızarmış tavuğu yiyip şarap içtiler. Kısa bir süre sonra Ahmet Yılmaz, Gülsüm Çetin ile ilişkiye gireceği odayı öğrendikten sonra sızdı.

UYANINCA ODAYI KARIŞTIRDI

Gece Gülsüm Çetin, Mahmut Tokmak ile evinin bahçesinde sohbet ederken uyanan Ahmet Yılmaz, cinsel ilişkiye girmek için Gülsüm Çetin’in odasını karıştırınca iddiaya göre yanlışlıkla yaşlı kadının kaldığı odaya girdi.

Işığı yakmadan yatağa giren Ahmet Yılmaz, Gülsüm Çetin sandığı yaşlı kadınla ilişkiye girdi. Konuşamayan yaşlı kadının iniltisini, ’zevk alıyor’ diye yorumlayan Yılmaz, okşamak için eline yüzüne getirdiği Ayşe Çetin’in parmağını ısırması üzerine cebindeki çakmağı çıkarıp yakınca, çaresizlik içersinde kendisine bakan kadını gördü.

’ALLAHIM ÇARPILDIM’

Besmele çeken Yılmaz, "Allahım çarpıldım" diyerek Ayşe Çetin’in elini öpüp odadan çıktı. Bahçede otururken duyduğu gürültü sonucu eve giren Gülsüm Çetin, odasına gittiği annesinin halini görünce polise haber verdi.

Kısa sürede belirtilen adrese gelen ekipler Ahmet Yılmaz ile birlikte Gülsüm Çetin ve Mehmet Tokmak’ı gözaltına aldı. Sorgulamanın ardından adliyeye çıkartılan Ahmet Yılmaz tutuklanırken, diğer iki kişi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

ÜÇÜ DE CEZA ALDI

Hakkında 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde, ’Mağdurun beden ve ruh sağlığını bozacak şekilde nitelikli cinsel saldırı’ suçundan dava açılan Ahmet Yılmaz ile ’Cinsel saldırı suçuna iştirak’ten yargılanan Gülsüm Çetin ve Mehmet Tokmak’ın karar aşamasına gelen yargılaması tamamlandı.

Dün yapılan duruşmaya yargılama sürecinde serbest bırakılan Ahmet Yılmaz ile Gülsüm Çetin ve Mehmet Tokmak katılmadı.

Mahkeme heyeti, avukatların hazır bulunduğu duruşmada suçunu sabit görüdğü Ahmet Yılmaz’a 8 yıl 9 ay, Gülsüm Çetin ile Mehmet Tokmak’a ise 4 yıl 4 ay 15’er gün hapis cezası verdi. Sanık avukatları verilen cezaya itiraz edeceklerini söyledi.

Nail Kahraman/DHA