Yaşam Felek'te Kadınlar Günü indirimi

Felek'te Kadınlar Günü indirimi

Paylaş
Felek'te Kadınlar Günü indirimi

İstanbul-Bakırköy'de bulunan Felek Restoran 8 Mart Kadınlar Günü dolayısıyla özel indirimlerle sizleri bekliyor

İstanbul-Bakırköy'de 'Felek'ten bir geceye başladığınız andan itabaren süprizler bitmiyor. Kalp ritminiz hep değişiyor... Mekan gece gezmelerini sevenlere 4 ayrı konsept sunuyor. Fasılla başlıyorsunuz gecenize

Klarnetin sesi kulağınızın pasını siliyor. Kanunun, kemanın sesi darbukayla birleşince gece tam da orada başlıyor. Solist ise gecenin bambaşka rengi. İçkilerinizi yudumlarken bir anda muhteşem kostümü, özenli makyajıyla tarih sayfalarından fırlamış zenne şovuna başlıyor.

İstanbul’un göbeğinde kendinizi bambaşka bir alemde hissediyorsunuz! Ve Ortadoğu mutfağının leziz yemekleriyle damaklarınızda bir şölen havası esmeye başlıyor...

Saatler ilerledikte eğlence de tam gaz ilerliyor... Oryanteller etrafınızı sarıyor, Marakeş Show'la süslüyorlar geceyi... Herkes ayakta! "Ben oynamam" diyenler bile. Masa üstlerinde oynamak gelenek zaten olmuş Felek'te..

Özel gecelerinizi sizin kadar önemseyen mekanda, doğum günü pastaları, kına gecesi kınaları oryantellerin şovu eşlinde geliyor... Gece yarısından sonra ise mekan bambaşka bir FELEK oluyor.

Uykusu gelmeyenler için gece klübüne dönüyor mekan anider. DJ performansıyla eğlence sabahın ilk ışıklarına kadar devam ediyor!

Leziz menüsü, mistik havasıyla fasıllı, oryantelli, zenneli, DJ'li bir gece yaşamak, "Ben de FELEKTEN BİR GECE ÇALDIM!" demek için mutlaka rezervasyonunuzu yaptırın! Felek, bu gece 8 Mart Kadınlar Günü dolayısıyla özel indirimlerle sizleri bekliyor.

NOT: Gruplara doğumgünü pastası ücretsiz.

Telefon: 0212 543 92 48

Haberin Devamı