Volkan Aliakar Fener çok bekler
HABERİ PAYLAŞ

Fener çok bekler

Fenerbahçe ile müthiş bir şampiyonluk yarışı içinde olan Trabzonspor yoluna emin adımlarla devam ediyor. Sarı- Lacivertli rakipleri ne zaman “İşte bu maçta puan kaybedecekler” dese, temennileri boşa çıkıyor. Gaziantepspor’u uzatma bölümlerinde mağlup eden Fenerbahçeliler dün de televizyon başına kurulmuştu. Üstelik bu kez rakip; son şampiyon, Kadıköy’de Fenerbahçe ile berabere kalıp Trabzonspor’u lider yapan Bursaspor idi. Yani beklenti büyüktü. Aslında Bordo- Mavililer de son haftalardaki gibi yine gergin başlamıştı maça.

Haberin Devamı

[[HAFTAYA]]

İlk 10 dakika ısınma turuyla geçilirken, Burak Yılmaz gecenin adamı olacağının sinyalini 13’te verdi. Yakaladığı yüzde yüzlük gol pozisyonunu değerlendirememesi ise kaleci İvankov’un şansıydı. 25’te bu kez şans Trabzonspor’un yanındaydı. Ozan İpek’in kafasında direkten dönen topu Batalla boş kaleye gönderdi, Giray cansiperane bir atlayışla mutlak golü önledi. İşte bu pozisyon Bordo-Mavililer’i kendine getirdi.

Kontrolü eline alan, atak geliştirmeye başlayan Trabzonspor’da sahneye kahraman Burak Yılmaz çıktı. Attığı mükemmel golle yine Fenerbahçeliler’i yine üzdü. Geçtiğimiz sezonun son maçından itibaren Kanarya’ın adeta kabusu olan Burak Yılmaz, bu sezon 15’inci kez fileleri havalandırırken emaneten bırakılan liderliği de Trabzonspor’a getirdi. Beşiktaş, Kasımpaşa, Gençlerbirliği, Konyaspor ve Galatasaray’ın ardından Bursaspor engeli de 3 puanla aşıldı. Şimdi umutlar Eskişehirspor’da! Fakat Şenol Güneş ve talebelerinin 27 yıllık şampiyonluk özlemini dindirme kararlılığı karşısında bu beklenti de boşa çıkacaktır.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder