Coşkun Türk Fener dağıttı
HABERİ PAYLAŞ

Fener dağıttı

Fenerbahçe’nin Bursaspor karşısında özellikle ilk yarıda ortaya koyduğu müthiş futbolun sinyalleri kupada 4-3 kaybedilen Antalyaspor maçında verilmişti. O maçta bir iyiye gidiş olduğu belliydi. Sonrasında Fener üzerine koya koya dünkü noktaya geldi. Takımda müthiş bir kazanma hırsı var. Bundan da önemlisi goller atıldıktan sonra futbolu daha da güzelleştirmek için ortaya konulan bir çaba var. İşte bunun sonucunda da Bursaspor gibi bir takım neye uğradığını şaşırıyor. Bursaspor gibi bir takım diyorum, çünkü bu sezonun flaş ekibi Bursa ve gerçekten de iyi futbol oynuyorlar. Fener bu takımı dağıttı.

Haberin Devamı

İlk ve ikinci golde takımın büyük çoğunluğu 18 içinde. Birinden kaçsa diğeri topa vurup gol yapacak. Üçüncü gol de organize ve çok kişiyle yapılan hücum sonunda geldi. Emre ve Cristian’ın takıma dönmesi dünkü agresifliğin (olumlu anlamda) en önemli nedenidir. Fenerbahçe 3-0’lık net skorla kazandı ve büyük ihtimalli turu geçti. Ancak direkten dönen 2 top, yakın mesafeden yapılan vuruşların kötü olması skorun 5, 6’ya çıkmasına engel oldu. Takımda kötü taraf yok muydu? Tabii ki var. Bursaspor da pozisyonlar buldu.

Bunların nedeni de sol kanadın zaman zaman aksaması ve Bilica ile Lugano’nun hamle zamanlamasını hatalı yapmalarıydı. Bu sorunlar da giderildiğinde Fenerbahçe taraftarını çok mutlu edecek futbol oynamaya başlayacak. Tribünlerde soğuk havaya rağmen hiç de küçümsenmeyecek bir taraftar topluluğu vardı. Fenerbahçe taraftarı takımın güzel futbol oynadığına inansın o tribünler her geçen hafta daha da dolacaktır.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder