Spor Fener sil baştan

Fener sil baştan

Paylaş
Fener sil baştan

Sakat ve cezalı futbolcuların çokluğu Fenerbahçe'de köklü bir değişiklik yaşanmasına neden oldu

Fenerbahçe, art arda aldığı kötü sonuçların ardından bugün UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş maçında karşı karşıya geleceği Lille önünde temiz bir sayfa açmayı planlıyor. Ancak turu geçip, uzun süre sonra taraftarının yüzünü güldürmek isteyen Sarı-Lacivertliler’de sıkıntı büyük.

Haberin Devamı

Sakat ve eksik futbolcuların çokluğu teknik direktör Christoph Daum’u kara kara düşündürüyor.

MECBUREN 3'LÜ

Kanarya’da Andre Santos cezalı. Lugano, Vederson, Cristian, Özer, Mehmet Topuz ve Uğur Boral da sakatlıkları nedeniyle bugün görev alamayacak. Ayrıca sezon başında Trabzonspor formasıyla UEFA Avrupa Ligi’nde maça çıkan Gökhan Ünal da statü gereği yok.

İşte bu eksikler nedeniyle teknik direktör Daum bugünkü karşılaşmada sahaya farklı bir taktik ve 11 sürmek zorunda kalacak. Volkan Demirel’in kaleyi koruyacağı Fenerbahçe’de, defansın sağında Bekir oynayacak. Göbekte ise Önder Turacı ile Bilica görev yapacak.

Sol bekte ise Deniz forma giyecek. Orta sahayı 3 futbolcuyla kontrol etmeyi planlayan Alman hoca, Gökhan Gönül, Selçuk ve Emre’ye şans tanıyacak. Bu isimlerin önünde Alex, çift forvet olarak da Güiza- Semih ikilisi gol arayacak.

Haberin Devamı

Yusuf DURSUN