Coşkun Türk Fener yanlış yapıyor
HABERİ PAYLAŞ

Fener yanlış yapıyor

Haberin Devamı

Sezona müthiş başlayan ve 8’de 8 yapıp rekor kıran Fenerbahçe daha sonra düşüşe geçmişti. Aslında bu bekleniliyordu. Çünkü takım bir iki maç hariç iyi futbol oynamamıştı. Bazı futbolcuların gece hayatının olduğu konuşuluyor, fakat ortaya çıkmıyordu. Ne zaman Fenerbahçe maç kaybetmeye başladı, sorunlar tek tek bomba etkisi yaparak patladı.
Önder, Colin Kazım, Dos Santos, Roberto Carlos’un gece hayatları en ince ayrıntılarına kadar ortaya döküldü. Başkan Aziz Yıldırım hemen olaya el koydu, önce federasyon ve hakemlere veryansın etti. Sonra Sportif Direktör Aykut Kocaman’ın yetkilerini artırdı. Müdahale işe yaradı ve Fener biraz da hakemlerin yardımıyla üst üste kazanıp ilk yarıyı lider bitirdi.

OPERASYON DEVAM ETMELİ


Ligin ilk yarısının bitmesiyle herkes “Alemci futbolcular”ın durumunun kesinlik kazanacağını düşünüyordu. Özellikle Önder ve Kazım için bir an önce karar verilmesi bekleniliyordu. Ancak operasyon devam etmedi ve bu iki futbolcudaki belirsizlik düne kadar sürdü. Bunlar yetmiyormuş gibi ortaya büyük bir Semih sorunu çıktı.
Yönetim Semih’e sormadan transferdeki opsiyon hakkını kullandı ve belgeyi Futbol Federasyonu’na gönderdi. Ardından da Semih bu duruma isyan edip kulübü federasyona şikayet etti. Semih son dönemde takımdaki arkadaşlarına yapılan zamlarla, opsiyonun uzatılması halinde alacağı zam arasındaki uçurumu görünce çok üzüldü fakat yine de bunu resmi bir açıklamayla ortaya dökmedi.
Bu olay sonunda da camianın bir bölümü Semih’i haklı bulurken bir bölümü de kızdı. Taraftar Fener’in ikinci yarıda şampiyonluğa daha rahat ulaşması için yönetimden olumlu adımlar beklerken, çıkan bu sorunlar, yürüyen tekere çomak sokmak anlamına geliyor. Fenerbahçe yönetimi ilk yarıdaki hatalardan ders almak yerine, dün itibariyle yanlış yapmaya devam ediyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder