Spor Fenerbahçe 0 - 0 Trabzonspor

Fenerbahçe 0 - 0 Trabzonspor

Paylaş
Fenerbahçe 0 - 0 Trabzonspor

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Fenerbahçe evinde Trabzonspor'u konuk etti. Karşılaşma 0-0'lık eşitlikle sona erdi

Spor Toto Süper Lig’in 19. hafta mücadelesinde karşı karşıya gelen Fenerbahçe ile Trabzonspor golsüz berabere kaldı. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanan maçta iki takım da girdiği pozisyonları değerlendiremeyince sahadan 1’er puanla ayrıldı. Bu sonucun ardından Fenerbahçe puanını 43’e yükseltirken, Trabzonspor da puanını 30’a çıkardı.

Haberin Devamı

CANER ERKİN'İN KART LANETİ!

Bu karşılaşma ile Trabzonspor 8 maç sonra ilk kez gol yemedi. Fenerbahçe ise 7 maç aradan sonra ilk kez sahasında gol atamadı. Her iki takımın oyuncuları da çok sayıda sarı kart görürken, maçın tek kırmızı kartı ise maç bittikten sonra çıktı.

Bülent Yıldırım'ın bitiş düdüğünün ardından yan hakemine itirazlarını sürdüren Caner Erkin'e, direk kırmızı kart çıktı.

BİR DÜZİNE KART GÖSTERDİ

Oldukça sert geçen karşılaşma 0-0 sona ererken, karşılaşmanın hakemi Bülent Yıldırım 12 kez kartına başvurmak zorunda kaldı. Tecrübeli hakem, Fenerbahçe’den Bruno Alves, Egemen ve Emenike’ye, Trabzonspor’dan ise Salih, Sefa Yılmaz, Erkan Zengin, Aykut Demir, Oscar Cardozo, Belkalem, Hakan Arıkan ve Mehmet Ekici’ye sarı kart gösterdi. Maçın bitiş düdüğünün ardından sarı-lacivertli futbolcular, hakem Bülent Yıldırım’a uzun süre itirazda bulunurken Yıldırım, Caner Erkin’i kırmızı kartla cezalandırdı.

Haberin Devamı

TRİBÜNLER KARIŞTI

Fenerbahçe’nin Trabzonspor ile golsüz berabere kaldığı maçın 85. dakikasında Sarı-lacivertli tribünler karıştı. Şükrü Saracoğlu Stadı’ndaki Genç Fenerbahçeli taraftarların bulunduğu tribün ile diğer tribünde bulunan Fenerbahçeli taraftarlar arasında sözlü atışma çıktı. Atışmanın büyümesi üzerine güvenlik güçleri, Genç Fenerbahçeli taraftarların bulunduğu tribüne girerek müdahalede bulundu. Müdahalenin ardından taraftarlar yatıştırıldı.

MAÇ SONA ERDİ Fenerbahçe 0- 0 Trabzonspor

Fenerbahçe Trabzonspor karşılaşmasının tüm detayları dakika dakika Posta.com.tr'de

CANER ERKİN KIRMIZI KART GÖRDÜ

Bülent Yıldırım'ın yönettiği 7 maçta 7 sarı kart gören Caner Erkin, 8. maçta önce sarı kart sonra da kırmızı kart gördü!

90' + 6' Sol kanattan Caner Erkin'in ortasını ön direkte Emenike kafası ile arkaya sektirdi ve kale çizgisinin hemen önünde Moussa Sow'un müdahalesi ile top auta çıktı. Maçın son dakikasında Fenerbahçe gole çok yaklaştı.

90+'da Egemen'e yönelik hareket sonrası Emre Belözoğlu yedek kulübesinde 4. hakeme böyle tepki gösterdi.

90' Webo mutlak gol fırsatını değerlendiremedi. Raul Meireles'in ceza alanına doldurduğu topu Belkalem uzaklaştırmak istedi ancak altı pasın solundaki Webo'nun bu topa gelişine sert şutunu Hakan Arıkan ayakları ile uzaklaştırdı.

Haberin Devamı

88' Emenike de sarı kart gören oyuncular arasına girdi. 88. dakika itibariyle 11 oyuncu sarı kart gördü

79' Bruno Alves yakın mesafeden frikik kullandı. Top farklı bir şekilde auta çıktı.

74' Bülent Yıldırım, topu oyuna geç soktuğu gerekçesi ile kaleci Hakan Arıkan'a sarı kartını çıkardı.

70' Moussa Sow ceza alanının sağında topla buluştu ve altı pas üzerine sert gönderdiği ortasını son anda Salih Dursun uzaklaştırdı.

64' Ersun Yanal'dan da bir müdahale geldi ve Özer Hurmacı'nın yerine Esseid Belkalem'i oyun alanına dahil etti.

63' Kevin Constant'ın kendi yarı sahasının hemen önünde kazandığı top sonrasında Erkan Zengin sol kanattan hareketlendi ve önüne atılan topun şiddeti fazla olunca top sol kanattan taca çıktı.

62' Yine sol kanattan kazanılan serbest vuruşta bu defa topun gerisine Caner Erkin geldi ve ceza alanına gönderdiği ortasını Carl Medjani kafa vuruşu ile uzaklaştırdı.

Haberin Devamı

62' Duran top için topun gerisine Diego geldi ve ceza alanına gönderdiği ortasını Oscar Cardozo kafa vuruşu ile uzaklaştırdı.

61' Kevin Constant kendi yarı sahasının ortasında topa elle müdahale edince Fenerbahçe tehlikeli bir noktadan duran top kullanacak. 60' Sol kanattan hareketlenen Erkan Zengin'in önüne atılan yüksek topu Gökhan Gönül kafa vuruşu ile defansına kazandırdı.

59' EMENİKE ALTI PASTAN ATAMADI

Trabzonspor ceza alanı içerisinde oluşan karambolde Mehmet Topal topa vuruşunu yaptı ve top altı pas üzerinde bomboş bekleyen Emenike'nin ayağında kaldı. Emenike topu kontrol edip düzelttikten sonra sert vurdu ancak bu şutu yine kaleci Hakan Arıkan kurtarmayı başardı. Maçtaki en net gol pozisyonundan Emenike yararlanamadı!

'52 Bülent Yıldırım, bu gerginlik sonrasında ilk sarı kartını Egemen Korkmaz'a çıkardı. Fenerbahçe'de böylelikle iki stoperde sarı kartlı oldu.

Serbest vuruş öncesinde Trabzonspor ceza alanı içerisinde iki takım oyuncuları arasında gerginlik yaşandı ve Bülent Yıldırım, Egemen Korkmaz ile Aykut Demir'i yanına çağırdı.

Haberin Devamı

'49 Kevin Constant rakip ceza alanının yaklaşık 10 metre dışından sert şutu, kaleci Volkan Demirel'in kontrolünde üstten auta çıktı.

'46 İkinci yarı başladı. Fenerbahçe iki önemli pozisyon yakaladı ancak değerlendiremedi.

'45 Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz berabere tamamlandı.

35' Trabzonspor ceza alanı içerisinde oluşan karambolde topu altı pas üzerinde Mehmet Topal kontrol etti ve kaleye sert şutunu yakın mesafeden Hakan Arıkan çıkardı.

33' Gökhan Gönül'ün sağ kanattan ortasını ön direkte Emenike kontrol etmek isterken Özer Hurmacı topa yatarak müdahalesini yaptı ve topu kornere çeldi. Bu pozisyonda Fenerbahçeli oyuncular hakemden penaltı bekledi anca maçın hakemi aynı görüşte değildi.

27' Diego Ribas ceza sahası dışından çok sert vurdu. Kaleci Hakan müthiş bir refleksle topu kornere gönderdi.

25' Sefa Yılmaz, Caner'e yaptığı faul sonrası sarı kart gördü.

23' Erkan Zengin ceza sahası dışından sert vurdu Volkan ayaklarıyla topu kornere gönderdi.

21' Salih Dursun sarı kart gördü

19' Volkan'dan müthiş kurtarış. Bordo mavililerde serbest vuruş için topun gerisine Mehmet Ekici geldi ve direkt kaleye gönderdiği topu doksan diye tabir ettiğimiz noktadan Volkan Demirel çıkararak topu kornere çelmeyi başardı.

18' TRABZONSPOR KRİTİK BİR NOKTADAN SERBEST VURUŞ KULLANIYOR

16' Gökhan Gönül sağ kanattan ceza sahası içine girdi. Emenike topu Diego'ya verdi. Diego sert vurdu ancak top defansa çarpıp kornere gitti.

11' Bruno Alves'in geri pasında Volkan Demirel topu kontrol etmek isterken ayağının altından kaçırdı ancak kaleye yönelen topa yetişerek ceza alanı dışına savuşturmayı başardı.

9' Gökhan Gönül'ün sağ kanattan yaptığı orta kaleci Hakan'ın ellerinde kaldı.

7' Fenerbahçe yarı sahasının ortasından kazanılan serbest vuruşu Mehmet Ekici kullandı ve arka direğe ortaladığı topa hiçbir arkadaşı hareketlenmeyince top auta çıktı.

6' Bruno Alves Cardozo'ya yaptığı faul sonrası sarı kart gördü

5' Sol kanattan Fenerbahçe ceza sahasına girmek isteyen Erkan ve Yusuf'a defans izin vermedi.

3' Top Trabzonsporlu Erkan Zengin'e geldiğinde tribünlerden yoğun bir ıslık sesi yükseliyor..

2' İlk atak Fenerbahçe'den. Alper Trabzonspor ceza sahasına girdi ancak son anda Trabzonsporlular topu uzaklaştırdı. Trabzon hızlı atağa kalktı ancak deneyimli oyuncu Kuyt rakibine faul yaptı.

Saracoğlu'nda tribün şov!

Fenerbahçe bu maçta 3 puan alırsa, İsmail Kartal, geçen yıl aynı dönemde 44 puan alan Ersun Yanal'ı geride bırakmış olacak.

Karşılaşmaya kısa bir süre kala Saracoğlu'nda Fenerbahçeli taraftarlar...

Gazeteci Nazlı Ilıcak da Saracoğlu Stadı'nda. Sarı Lacivert formasını giyen Ilıcak, Sadettin Saran'ın misafiri olarak maçı izlediğini twitter'dan duyurdu.

Türkiye bugün günlerce konuşulacak bir maça kilitlendi. Trabzonspor, Fenerbahçe'ye konuk oluyor. Daha önce Fenerbahçe'yi çalıştıran Ersun Yanal, bir dönem yardımcısı olan İsmail Kartal ile karşı karşıya geliyor.

MAÇ 19.00'DA HAKEM BÜLENT YILDIRIM

Öte yandan transferi yılan hikayesine dönen ve en sonunda Trabzonspor'a imza atan Erkan Zengin da bu maçta sahaya çıkıyor. Saat 19.00'da başlayacak maçın hakemi ise Bülent Yıldırım.

Bülent Yıldırım isminin açıklanmasından sonra Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu 'hakemin kasıtlı bir kararını görürsek takımı sahadan çekeriz' diyerek tartışma başlatmıştı. Fenerbahçe'nin de sert açıklaması sonrası maç öncesi ortam gerilmişti.

İşte iki takımın ilk 11'leri:

Fenerbahçe: Volkan Demirel - Gökhan Gönül - Bruno Alves - Egemen Korkmaz - Caner Erkin - Mehmet Topal - Diego Ribas - Selçuk Şahin - Alper Potuk - Dirk Kuyt - Emmanuel Emenike

Trabzonspor: Hakan Arıkan - Salih Dursun - Aykut Demir - Carl Medjani - Yusuf erdoğan - Kevin Constant- Mehmet Ekici - Sefa Yılmaz - Özer Hurmacı - Erkan Zengin - Oscar Cardozo

ERKAN ZENGİN'E TEPKİ

Fenerbahçeli taraftarlar çimi kontrol için sahaya çıkan Trabzonsporlu futbolculardan bir tanesine aşırı derecede tepki gösterdi. Ara transfer döneminde gündemi oldukça meşgul eden, Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında gerilime sebep olan Erkan Zengin, Şükrü Saracoğlu zeminine çıktı. Diğer futbolcularla birlikte sahaya çıkan Trabzonsporlu Erkan Zengin'i Sarı-Lacivertli taraftarlar ıslıklıyarak tepki gösterdi.

1997'DEN BERİ...

Trabzonspor'un Kadıköy'deki son galibiyetinde (1997) golleri Hami, Tolunay ve Ünal Karaman (3-1) atmıştı. Bülent Yıldırım 6 kez F.Bahçe - Trabzonspor maçı yönetti. Bu maçların altısını da Fenerbahçe kazandı.