Spor Fenerbahçe, Ankara'da moral arayacak

Fenerbahçe, Ankara'da moral arayacak

Paylaş
Fenerbahçe, Ankara'da moral arayacak

Fenerbahçe, Ankara'da moral arayacak

Turkcell Süper Lig’de yarın Ankaragücü ile deplasmanda karşılaşacak olan lider Fenerbahçe, Ankara’dan 3 puanla İstanbul’a dönmek istiyor.
Ziraat Türkiye Kupası’nda Trabzonspor’a yenilerek, 27 yıllık kupa hasretine bu yıl da son veremeyen ve taraftarlarını düş kırıklığına uğratan sarı-lacivertliler, ligde şampiyon olmak için Ankaragücü’nü yenip, son haftaya da lider olarak girmeyi hedefliyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçe’de yarınki maç öncesi Andre Santos ve Lugano’nun sakatlığı bulunuyor.

MUHTEMEL 11

Fenerbahçe’nin yarınki maça şu 11’le çıkması bekleniyor:
Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Lugano, Bilica, Vederson (Andre Santos), Mehmet Topuz, Selçuk, Emre, Özer, Alex, Güiza.
Ankara 19 Mayıs Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak karşılaşmayı hakem Kuddusi Müftüoğlu yönetecek.

ÜÇ OYUNCU KART CEZASI SINIRINDA

Fenerbahçe’de Ankaragücü maçı öncesi 3 oyuncu sarı kart cezası sınırında bulunuyor.
Ligde 3’er sarı kartı bulunan Emre, Selçuk ve Gökhan Ünal, yarınki maçta sarı kart görürlerse, cezalı duruma düşecekler ve ligin son haftasında Trabzonspor maçında forma giyemeyecekler.

LİGDE 8 MAÇTIR YENİLMİYOR

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Trabzonspor’a 3-1 yenilen Fenerbahçe, ligde ise 8 maçtır mağlup olmuyor.
Ligin 23. haftasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a 2-1 yenilen sarı-lacivertliler, bu karşılaşmadan sonra ligde yaptığı 8 maçta 7 galibiyet, 1 beraberlik aldı ve 22 puan topladı.
İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a 2-1 yenildikten sonra ligin 24. haftasında Antalyaspor’u 1-0 yenen sarı-lacivertliler, bu periyotta tek beraberliğini 25. haftada Gençlerbirliği ile 0-0 berabere kalarak aldı.
Fenerbahçe, bu maçın ardından 26. haftada Gaziantepspor’u 1-0, 27. haftada Galatasaray’ı 1-0, 28. haftada Kayserispor’u 2-0, 30. haftada da Beşiktaş’ı 1-0, 31. haftada Kasımpaşa’yı 1-0 ve geçen hafta da Eskişehirspor’u 2-0 yendi.
Sarı-lacivertliler 29. haftayı da Ankaraspor maçı nedeniyle 3-0 hükmen kazanarak geçmişti.

Haberin Devamı

VOLKAN, LİGDE 727 DAKİKADIR GOL YEMİYOR

Kupa finalinde Trabzonspor’dan 3 gol yiyen Fenerbahçe’nin milli file bekçisi Volkan Demirel, ligde ise 8 maçtır kalesinde gol görmüyor.
Milli kaleci, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile 28 Şubat’ta yapılan 23. hafta maçının 83. dakikasında İskender Alın’dan yediği golün ardından, ligde son 8 maçta tam 727 dakikadır gole geçit vermiyor.