Spor Fenerbahçe - Antalyaspor maç özeti

Fenerbahçe - Antalyaspor maç özeti

Paylaş
Fenerbahçe - Antalyaspor maç özeti

Süper Lig'in 30. haftasının kapanış maçında Fenerbahçe sahasında Antalyaspor'la karşı karşıya geldi. Sarı lacivertli ekip istediği futbolu sahaya yansıtarak sahadan Aatif, Giuliano, Valbuena ve Soldado'nun golleriyle sahadan 4-1'lik skorla galip ayrıldı ve şampiyonluk yarışındaki iddiasını sürdürdü

Haftanın kapanış maçında Fenerbahçe, Kadıköy'de ligin orta sıralarında yer alan Antalyaspor'u konuk etti. Sarı Kanarya baştan sona üstün götürdüğü mücadeleden Aatif, Valbuena, Giuliano ve Soldado'nun golleriyle 3 puanın sahibi oldu. Bu sonuçla Fenerbahçe Süper Lig'deki puanını 60'a çıkardı ve 4. sırada yer aldı. Antalyaspor ise 30. haftayı bu mağlubiyetle 35 puanla 13. sırada tamamladı.

Aykut Kocaman Antalya maçı sonrası açıklamalarda bulundu


MAÇ ÖZETİ


Fenerbahçe 4 - 1 Antalyaspor

90.DK: Hakem son düdüğü çaldı. Maç sona erdi

89.DK: GOL! Fenerbahçe Valbuena'yla farkı 3'e çıkardı. Giuliano'nun pasıyla buluşan Valbuena, ceza sahasına girmeden plase vuruşla topu ağlara gönderdi.

88.DK: Antalyaspor Doukara'yla gole yaklaştı. Sağ çaprazda topla buluşan forvet oyuncusu topa yerden sert vurdu. Kaleci Volkan şutu kurtardı.

83.DK: Valbuena ceza sahası içinde tehlikeli noktada topla buluştu. Ofsayt bayrağı havada.

70.DK: Fenerbahçe'de oyuncu değişikleri. Çıkan oyuncular Soldado ve Nabil Dirar giren oyuncular Janssen ve Valbuena

63.DK:
GOL! Fenerbahçe Giuliano'yla golü buluyor. Djourou'nun kritik yerde kaptırdığı topun ardından hızla ilerleyen Dirar, kaleci ile karşı karşıya pozisyonda topu Giuliano'ya çıkarttı. Brezilyalı futbolcu da boş kaleye topu ağlara gönderdi.



53.DK: Soldado'nun sırtı ile indirdiği topta Hasan Ali, sol ayağıyla ceza sahası dışından şansını denedi. Boffin yatarak topun sahibi oldu.

46.DK: İkinci yarı başladı.

45.DK: İlk yarı sona erdi

42.DK: Volkan Demirel, riskli bir karar alıp orta sahaya kadar gelip topa vurdu.

36.DK: GOL! Antalyaspor Doukara'yla golü buluyor. Skrtel'in büyük hatası sonucu topu önünde bulan Doukara, sert bir vuruşla Volkan Demirel'i mağlup etti.

28.DK: Antalyaspor ilk kez bu kadar tehlikeli geldi! Hakan'ın ceza sahası çizgisi üzerinden vurduğu sert şutu Volkan Demirel kurtardı. Dönen topta Doukara'nın şutu üstten auta çıktı.

24.DK: Fenerbahçe'de Roman topu ağlarla buluşturdu ama bayrak havada ofsayt. Ön direğe açılan ortada ters bir vuruşta top üst direğe çarptı. Dönen topu Roman tamamladı ama bu pozisyon gol değerei kazanmadı.



20.DK: GOL! Fenerbahçe Soldado'yla golü buluyor. Giuliano'nun ara pasında savunma arkasına sarkan Soldado kaleciyi de geçti ve topu boş ağlara gönderdi.

14.DK: GOL! Fenerbahçe Aatif'la golü buluyor. Şener'in sağ kanattan ortasında Antalya savunması topu istediği gibi uzaklaştıramadı. Topu önünde bulan Aatif gelişine çok sert ve düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi.

10.DK: Karşılaşmanın ilk 10 dakikası oldukça temposuz geçti. İki takımın da kaleyi bulan şutu yok.

4.DK: Antalyaspor defansında Diego, gelen baskı üzerine topu taca yolladı. Fenerbahçe atağı sağ kanattan gelişiyor.

1.DK: Maç başladı. Her iki takıma da başarılar

Fenerbahçe'nin 11'i:

Volkan - Şener- Skrtel - Neustadter - Hasan Ali - Mehmet Topal - Josef - Aatif - Dirar - Giuliano - Soldado

Antalyaspor'un ilk 11'i:

Boffin, Celustka, Djourou, Diego, Sakıb, Yekta, Charles, Hakan, Maicon, Sangare, Doukara

Haberin Devamı