Spor Fenerbahçe Antalyaspor maçı ne zaman? Saat kaçta hangi kanalda? Kanarya için kader maçı

Fenerbahçe Antalyaspor maçı ne zaman? Saat kaçta hangi kanalda? Kanarya için kader maçı

Paylaş
Fenerbahçe Antalyaspor maçı ne zaman? Saat kaçta hangi kanalda? Kanarya için kader maçı

Fenerbahçe Antalyaspor maçı kritik bir mücadeleye sahne olacak. Kendi evinde Antalyaspor'u ağırlayacak olan sarı-lacivertli ekip maçtan mutlak galibiyetle ayrılmak zorunda... Herhangi bir puan kaybı Fenerbahçe'yi şampiyonluktan edecek! Bu kritik maçı  futbolseverler yakından takip edecek. Peki, Fenerbahçe Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Süper Toto Süper Lig'in 30. haftasının kapanış karşılaşması Fenerbahçe ile Antalyaspor arasında oynanacak. Fenerbahçe Antalyaspor maçı her iki takım içinde kritik öneme sahip... Sarı-lacivertli şampiyonluk yarışından kopmamak için bu maçtan mutlak şekilde galibiyetle ayrılmak zorunda... Beşiktaş, Başakşehir ve Galatasaray'ın 3 puanla ayrıldığı bu haftada Fenerbahçe'nin herhangi bir puan kaybına tahammülü yok!

FENERBAHÇE ANTALYASPOR MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe Antalyaspor maçı bu akşam saat 20.00'de Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde oynanacak. Mücadeleyi Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Müsabaka beIN Sports 1 kanalından naklen yayınlanacak.

DERBI KADROSU AYNEN SAHADA

Antalyaspor ile oynanacak maçta teknik direktör Aykut Kocaman, derbi kadrosunda değişikliğe gitmeyecek. Perşembe günü olaylı Beşiktaş kupa maçında sahada olan 11, Antalya'ya karşı da mücadele edecek. Sakatlıktan kurtulan Janssen'in son 30 dakikada skora göre görev alabileceği bildirildi. Bu arada takımda sakatlığı olan tek isim Alper Potuk.

Fenerbahçe ile Antalyaspor 44. randevuda

Fenerbahçe ile Antalyaspor, Süper Lig’de 44. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında geride kalan 43 maçın 29’unu Fenerbahçe, 7’sini Antalyaspor kazandı, 7 karşılaşma da berabere sona erdi. Fenerbahçe’nin 78 golüne, Akdeniz temsilcisi 36 golle karşılık verdi. Sezonun ilk yarısında Antalya’da yapılan müsabakayı Fenerbahçe 1-0 kazandı.

Son 4 maçın 3’ünde Antalyaspor galip geldi

Antalyaspor, Fenerbahçe ile Süper Lig’de yaptığı son 4 maçın 3’ünde galip gelmeyi başardı. 2015-2016 sezonunun ikinci yarısında evindeki müsabakada 4-2 galip gelen kırmızı-beyazlı ekip, geçen sezon ise Antalya ve İstanbul’da 1-0’lık sonuçlarla 3 puana ulaştı. Fenerbahçe, rakibi karşısında 3 maçlık yenilgi serisine bu sezonun ilk yarısındaki galibiyetiyle son verdi.

İstanbul’daki maçlar

Fenerbahçe, Antalyaspor ile İstanbul’da yaptığı maçlarda rakibine 2 kez yenildi. İki takım, İstanbul’da ilk kez 1982-1983 sezonunda karşı karşıya gelirken, bu maç 1-1 sonuçlandı. Fenerbahçe, daha sonra evinde Antalyaspor ile yaptığı 20 maçtan 18’ini kazandı, sadece 2012-2013’te 3-1, geçen sezon da 1-0’lık skorlarla mağlup oldu. İstanbul’daki lig maçlarında Fenerbahçe 49 gol attı, kalesinde 16 gördü.

Farklı skorlu galibiyetler

Fenerbahçe, Antalyaspor karşısında lig tarihindeki en farklı galibiyetini 1996-1997 sezonunda deplasmanda 5-0’lık skorla aldı. Antalyaspor ise Fenerbahçe karşısında 2012-2013 sezonunda İstanbul’daki maçı 3-1, 2015-2016’da da evindeki karşılaşmayı 4-2 kazanarak rakibi karşısında en farklı galibiyetlerini elde etti. Bu arada, 1984-1985 sezonunda Antalya’da yapılan maçı Fenerbahçe 4-3 kazanırken, bu skor, iki takım arasında geride kalan 43 lig maçı içinde en gollü karşılaşma olarak kayıtlara geçti.

Haberin Devamı