Spor Fenerbahçe arı gibi çalışıyor

Fenerbahçe arı gibi çalışıyor

Paylaş
Fenerbahçe arı gibi çalışıyor

Fenerbahçe, Kayserispor'la evinde oynayacağı maçın hazırlıklarına, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde sabah yaptığı antrenmanla devam etti

Sarı-lacivertli futbolcular, takım halinde koşunun ardından saha içinde oluşturulan parkurda 2'şerli gruplar halinde belirli mesafelerde sürat ve dayanıklılık koşuları gerçekleştirdi.

ALEX VE SANTOS KATILMADI

Bu arada Galatasaray maçının ardından dizinde ağrı oluşan Alex ile kasığında hafif sakatlığı bulunan Andre Santos antrenmana katılmazken, bu futbolcular tesislerde çalıştı. İki futbolcunun günün ikinci çalışmasına katılacakları bildirildi.

Alex ve Andre Santos'un yanı sıra tedavisi süren Cristian ve Ali Bilgin de antrenmanda yer almadı. Uğur ise bireysel futbolcu antrenörü Dolu Aslan yönetiminde takımdan ayrı koşu yapıp tesislere girdi.

Bu arada İspanyol futbolcu Daniel Güiza'nın 6 yaşındaki oğlu Cristian'ın da tesislerde bulunduğu ifade edildi. Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum'un antrenmanın başında futbolcularıyla yaptığı toplantıda Kayserispor maçının önemine dikkati çektiği ifade edildi.

Öte yandan oyuncularına hitaben bir konuşma yapan ve ilk yarıdaki maçı hatırlatarak Kayserispor'un çok iyi mücadele eden bir takım olduğuna dikkat çeken Daum'un, "Şimdi herkes Kayserispor maçını düşünsün.

Bu maçta da en iyi şekilde mücadele etmenizi istiyorum. Başarıya ulaşma yolunda önemli bir engeli geride bıraktık. Ama şu an için kazandığımız bir şey yok. O yüzden sonuna kadar devam etmenizi istiyorum" dediği öğrenildi.

Hakan Tarhan/İSTANBUL (DHA)

Haberin Devamı