Spor Fenerbahçe asıl bombayı sona saklamış!

Fenerbahçe asıl bombayı sona saklamış!

Paylaş
Fenerbahçe asıl bombayı sona saklamış!

Fenerbahçe'den transferde sürpriz harekat. Soldado'yu bünyesine katmasına rağmen hücum hattını iyice güçlendirmek isteyen Sarı-Lacivertli ekip, Chelsea'de teknik direktör Antonio Conte'nin istemediği Diego Costa için kolları sıvadı.

Fenerbahçe, eski takımı Atletico Madrid'e döneceği konuşulan 28 yaşındaki futbolcuyu kiralamak için Chelsea'nin kapısını çalacak. Daha önce Beşiktaş'ın da gündemine gelen Diego Costa, kariyerini Avrupa'da sürdürmek istediği için Çin'den gelen astronomik teklifi reddetmişti.

Atletico Madrid'in transfer yasağı olduğu için, 6 aylığına Deportivo'ya kiralama hesapları yaptığı Brezilyalı yıldızın, Fenerbahçe seçeneğine nasıl bakacağı büyük merak konusu. Diego Costa geçen sezon 42 maçta 22 gol attı.

ABOUBAKAR DA GÜNDEMDE


Fenerbahçe'de Diego Costa'nın yanı sıra Vincent Aboubakar da gündemdeki yerini koruyor. Geçen sezon Beşiktaş'ta kiralık oynayan Aboubakar'ın bonservisine sahip olan Porto ve Lorient kulüplerine, önce 1 yıllık kiralama, gelecek sezon için ise 8 milyon Euro'ya bonservisini satın alma önerisi yapılacak.

Haberin Devamı