Spor Fenerbahçe Athletic Bilbao hazırlık maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Fenerbahçe Athletic Bilbao hazırlık maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Paylaş
Fenerbahçe Athletic Bilbao hazırlık maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Fenerbahçe Athletic Bilbao maçı için heyecan dorukta! İsviçre kampında hazırlık maçlarına devam eden Fenerbahçe 3. hazırlık maçına güçlü rakip Athletic Bilbao ile çıkıyor. Peki Fenerbahçe Athletic Bilbao maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

İsviçre kampında çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe bu akşam İspanyol ekibi Athletic Bilbao ile bir hazırlık maçı yapacak.

Fenerbahçe'nin İsviçre kampı!

Sarı-lacivertli takım, hazırlıklarına akşam antrenmanıyla devam etti

Yeni sezon çalışmaları kapsamında İsviçre'de kamp yapan Fenerbahçe, hazırlıklarına akşam antrenmanıyla devam etti.

FENERBAHÇE ATHLETİC BİLBAO MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?


Fenerbahçe Athletic Bilbao maçı için nefesler tutuldu. Fenerbahçe İsviçre kampı hazırlık maçında bu akşam Athletic Bilbao ile karşılaşacak. Fenerbahçe Athletic Bilbao hazırlık maçı saat 20:00'da başlayacak. Mücadele D-SMART ve Smart Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.


Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, dün Olympique Marsilya ile oynanan hazırlık maçında forma giyen futbolcuların yenilenme çalışması yaptığı bildirildi.

Diğer futbolcuların ise koşu, ısınma ve çabukluk hareketlerinin ardından top kapma ve pas çalışmaları gerçekleştirdiği kaydedildi. Antrenmanın, taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandığı belirtildi.

Brezilyalı futbolcu Jose Fernandao'nun ise takımdan ayrı özel program dahilinde çalıştığı aktarıldı.

Kamp çalışmalarına bu sabah yapacağı antrenmanla devam edecek sarı-lacivertli takım, TSİ 21.00'de ise İspanyol ekibi Athletic Bilbao ile hazırlık maçında karşı karşıya gelecek.

Haberin Devamı