Spor Fenerbahçe - Banvit maçında Aleyna Tilki 'Sen Olsan Bari' şarkısına tepki

Fenerbahçe - Banvit maçında Aleyna Tilki 'Sen Olsan Bari' şarkısına tepki

Paylaş
Fenerbahçe - Banvit maçında Aleyna Tilki 'Sen Olsan Bari' şarkısına tepki

Fenerbahçe Doğuş ile Banvit arasında oynanan maçta salonda mola sırasında 'Sen Olsan Bari' şarkısı çalınınca Sarı-Lacivertli taraftarlar bu duruma tepki gösterdi.

Fenerbahçe Doğuş ile Banvit, 33. Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda karşı karşıya geldi. Maçın ilk yarısının oynandığı sırada salonda ilginç bir an yaşandı. Galatasaraylı Gomis'in favori şarkısı olan Aleyna Tilki'nin "Sen olsan bari" parçası salonda çalındı. Fenerbahçe taraftarı kısa bir sessizliğin ardından bir anda şarkıyı yuhalamaya başladı.

TÜRK TELEKOM ARENA'DA ÇALINIYOR


Hatırlanacağı üzere Galatasaray'da Gomis'in favori şarkılarından olan ve Türk Telekom stadında Gomis'in attığı gollerden sonra çalınan bu şarkı için Fenerbahçe taraftarları salonda büyük tepki gösterdi ve tribünlerden ıslık sesleri yükseldi.

7. KEZ KAZANDI


Ankara Spor Salonu'ndan oynanan müsabakadan 75-64 galip ayrılan Fenerbahçe Doğuş, Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı üst üste ikinci, toplamda ise 7. kez müzesine götürdü.

FENERBAHÇE MAÇA İYİ BAŞLADI


Ligde geçen sezonun şampiyonu Fenerbahçe Doğuş ile Türkiye Kupası sahibi Banvit'i karşı karşıya getiren karşılaşmaya sarı-lacivertli ekip hızlı başlayarak 1,5 dakika içinde 6-0'lık üstünlüğü yakaladı. Banvit hücumda yaşadığı sıkıntılar nedeniyle yaklaşık 2 dakika sayı bulamadı. Fenerbahçe Doğuş ise hücumda üst üste sayılar bularak 8-0'lık üstünlüğe ulaştı. İlk molanın ardından hücumlarda sayılar bulan Banvit periyodun bitimine 5,5 dakika kala skoru 11-7'ye getirdi. Maçın ilk çeyreğini Fenerbahçe Doğuş 19-11 üstün tamamladı.

DATOME DEVREDE


İkinci periyoda Banvit, Tolga Geçim'in basketiyle başladı. Fenerbahçe Doğuş, bu çeyrekte Sloukas'ın 3 sayılık basketiyle farkı 11'e çıkardı: 24-13. Daha sonra hücumda sıkıntılar yaşayan Fenerbahçe Doğuş sayı üretemedi. Banvit ise üst üste sayılar bularak skoru 24-18'e getirdi. Sarı-lacivertliler uzun bir aranın ardından çeyreğin bitimine 5 dakika kala Datome ile 3 sayılık basket bularak aradaki farkı 7'ye (27-20) çıkardı. Devrenin bitimine 1 dakika kala 36-26 üstünlüğü yakalayan Fenerbahçe Doğuş, soyunma odasına 39-28 önde gitmeyi başardı.



İkinci devreye Fenerbahçe Doğuş Wanamaker-Vesely paslaşmasıyla bulduğu sayı ile başladı. Çeyreğin ilk 4 dakikasında Vesely ve Wanamaker ile üst üste sayılar bulan sarı-lacivertliler, 48-32 üstünlüğü yakaladı. Bu çeyrekte adam adama savunma yapan Fenerbahçe Doğuş savunmada rakibine kolay sayı şansı tanımadı. Sinan Güler ve Melih Mahmutoğlu'nun üst üste top kayıplarını iyi değerlendiren Banvit, Can Altıntığ ile sayı bularak skoru 51-41'e getirdi. Üstünlüğünü sürdüren Fenerbahçe Doğuş, son çeyreğe de 60-48 önde girdi.

İki takım da son çeyreğin ilk dakikasında sayı bulamazken ilk sayı Banvit'te Taylor'dan geldi. 34. dakikada Datome'nin attığı 3 sayılık basketle Fenerbahçe 65-51 üstünlüğe ulaştı. Fenerbahçe Doğuş son 2 dakikada hücumda hatalar yapınca Banvit sayılar bularak skoru 69-62'ye taşıdı. Müsabakanın son 30 saniyesine 71-62 üstün giren Fenerbahçe Doğuş, mücadeleyi 75-64 kazanarak kupaya uzandı.

Haberin Devamı