Spor Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman? Başkan kim olacak?

Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman? Başkan kim olacak?

Paylaş
Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman? Başkan kim olacak?

Fenerbahçe camiası nefesini tuttu başkanlık seçimi için gün sayıyor. Halihazırda Fenerbahçe başkanı olan Aziz Yıldırım ile Ali Koç kıyasıya bir rekabete girecekler. Şimdi taraftarlar sabırsızlıkla başkanlık seçimini beklerken "Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman?" sorusuna yanıt arıyorlar.

Fenerbahçe Kulübü tarihi bir seçime gidiyor. Taraftarlar nefeslerini tuttu, seçim gününü bekliyorlar. Bir yanda 20 yıldır Fenerbahçe Başkanı olan Aziz Yıldırım diğer yanda kulübü için her türlü fedakarlığa hazır olan Ali Koç... Her iki başkan adayı da seçim çalışmalarını son ana kadar sürdürecek. Peki, Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman yapılacak?

Haberin Devamı

FENERBAHÇE BAŞKANLIK SEÇİMİ NE ZAMAN?

Fenerbahçe'nin yeni dönemdeki başkanının belirleneceği başkanlık seçimi, 2-3 Haziran tarihlerinde Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi Fenerium Tribünü'nde gerçekleştirilecek. Üyelerin tamamının katılımıyla icra edilecek olan seçimler, sonuçlarıyla birlikte kamuoyunun bilgisine paylaşılacak.

Olağan Genel Kurul Toplantısı’nın 1.ve 2. günü olan 02-03 Haziran 2018 tarihlerinde Genel Kurula katılım hakkı olan üyeler, genel kurula giriş kartlarını alabilecekleri masa ve sıra numaraları ile oy kullanabilecekleri sandık ve sıra numaralarına yönlendirilecek.

Buna göre Genel Kurul Üyeleri, kendilerine SMS olarak gönderilen masa ve sıra numaraları ile 02 Haziran Cumartesi günü saat 10.30'dan toplantı bitimine kadar ve 03 Haziran Pazar günü 10.00-17.00 saatleri arasında genel kurul giriş kartlarını temin edebilecekler. 03 Haziran Pazar günü de 10.00-17.00 saatleri arasında kendilerine bildirilen sandık ve sıra numarası ile oylarını kullanabilecek.

Haberin Devamı