Spor Fenerbahçe bayramı

Fenerbahçe bayramı

Paylaş
Fenerbahçe bayramı

Trabzonspor engelini geçip, Süper Lig'in ilk yarısını lider kapayan futbol takımının yanı sıra Fenerbahçe'de diğer branşlarda da yüzler güldü

Fenerbahçe için bu hafta sonu mükemmel geçti. Futbol takımının yanı sıra voleybol ve basketbolda da Sarı-Lacivertliler başarılı sonuçlara imza attı.

Haberin Devamı

Yaşadığı kriz döneminin ardından yükselişe geçen futbol takımı son olarak Trabzonspor’u deplasmanda tek golle mağlup edip zirveye yerleşti. Teknik direktör Christoph Daum yönetimindeki Kanarya, UEFA Avrupa Ligi’nden sonra Süper Lig’de de 2009 yılını zirvede tamamlamış oldu.

4 ÖNEMLİ ZAFER

Sarı-Lacivertli sporcular bu hafta diğer branşlarda da fırtına gibi esti. Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, Mersin Belediye’yi 82-72’lik skorla mağlup edip, lider Efes’i takibi sürdürdü. Yenilgisiz lider durumda bulunan Bayan Basketbol Takımı da Botaş’ı 113-95’le geçip zirvedeki yerini sağlamlaştırdı.

Bayan Voleybol Takımı ise ezeli rakibi Beşiktaş’ı deplasmanda 3-0’la geçerken, ligde 10’da 10 yapıp büyük bir başarıya imza attı. Son olarak Erkek Voleybol Takımı, Halkbank deplasmanından 3-0’lık galibiyetle dönüp, zirve takibini sürdürdü.

Haberin Devamı