Spor Fenerbahçe Ben Arfa'yı transfere ikna etti iddiası

Fenerbahçe Ben Arfa'yı transfere ikna etti iddiası

Paylaş
Fenerbahçe Ben Arfa'yı transfere ikna etti iddiası

Fenerbahçe taraftarlarını heyecanlandıran Ben Arfa gelişmesi! Kjaer'in Sevilla'ya transferi sonrası sarı lacivertlilerin kaynak yarattığı ve Ben Arfa'yı ikna ettiği öne sürüldü.

Fenerbahçe transfer gündeminde yer alan Ben Arfa'yı yönetim yalanmasına rağmen sosyal medyayı sallayan bir iddia taraftarları heyecanlandırdı. PSG tarafından yeni sezonda kadroda düşünülmeyen Ben Arfa'nın, Fenerbahçe'den gelen teklifi kabul ettiği öne sürüldü.

"FENERBAHÇE İKNA ETTİ"


Fenerbahçe'de geçtiğimiz günlerde yönetimin Paris'e Ben Arfa transferi için görüşmeye gidildiği yönündeki haberlerin yalanlanmasının ardından flaş bir iddia ortaya atıldı.

Football Radars'tan Yann
'ın haberine göre; PSG'de yeni sezonda kadroda düşünülmeyen Ben Arfa, Fenerbahçe'den gelen yıllık 3.7 milyon euro + bonus teklifine evet dedi. Söz konusu iddiada Kjaer'in Sevilla'ya transferi sonrası Fenerbahçe'nin Ben Arfa için kaynak yarattığını ve yıldız futbolcuyu ikna ettiği ifade edildi.

NICE VAZGEÇMİŞTİ


Nice Kulübü Başkanı Jean Pierre Riviere, ülke basınına yaptığı açıklamada Ben Arfa'nın transferiyle ilgili, "Kendisini takımda görmek istiyorduk. Bundan mutluluk duyacaktık. Ancak talepler çok yüksek. Bu sebeple Ben Arfa transferi bizim için imkansız görünüyor." ifadelerini kullandı.

Ben Arfa kimdir? Ben Arfa kariyeri


Futbola amatör olarak 1993 yılında Olympique Lyon'da başladı. 1993-2003 yılları arsında bu takımın altyapısında oynayan Ben Arfa, 2004 yılında profesyonelliğe geçti. Fransa 1. Ligi olan Ligue 1'de ilk maçına OGC Nice karşısında çıktı. Lyon'la ilk golünü ise 2006-2007 sezonunda CS Sedan'a attı.2014-2015 sezonunun 2. yarısını takımsız olarak tamamlamıştır. 2015 yaz transfer döneminde Nice formasını giymeye başlamış ve burada güzel bir 2015-2016 sezonu geçirmesine rağmen Fransa Millî Futbol Takımı'nın 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası kadrosuna dahil edilmemiştir. Ben Arfa geride kalan sezonda PSG formasını giydi ve oynadığı 32 maçta 4 gol atıp 2 asist yaptı.

Haberin Devamı