Spor Fenerbahçe Benfica maçı CANLI İZLE: Smart Spor şifresiz izle

Fenerbahçe Benfica maçı CANLI İZLE: Smart Spor şifresiz izle

Paylaş
Fenerbahçe Benfica maçı CANLI İZLE: Smart Spor şifresiz izle

Fenerbahçe Benfica maçı seyir zevki yüksek bir mücadele olacak. Sarı kanarya'nın ne yapıp ne edip 2 farklı üstünlükle mücadeleyi kazanması gerekiyor. Fenerbahçe Benfica maçını canlı izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız.

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında Fenerbahçe, Benfica ile karşılaşacak. Karşılaşma Fenerbahçe için kritik bir öneme sahip... İlk maçta 1-0'lık skorla sahadan mağlup ayrılan sarı lacivertli ekip berabere kaldığı veya yenildiği takdirde Şampiyonlar Ligi'ne havlu atacak. Temsilcimiz 1-0 galip geldiği takdirde maç uzatmaya giderken 2 farklı skorla karşılaşmadan ayrılırsa ise play-off'a yükselecek. Taraftar nefesini tutup bu maçı beklerken maçı stattan izleyemeyecek olanlar müsabakayı Smart Spor'dan seyredecekler.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE BENFİCA MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe Benfica 14 Ağustos Salı akşamı saat 21.00'de Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda oynanacak. Mücadele Smart Spor'dan naklen ekrana gelecek. karşılaşmayı Sloven hakem Slavko Vincic yönetecek. Fenerbahçe Benfica maçını canlı ve şifresiz izlemek için D Smart'a üye olup kurulum yapmanız gerekiyor.

SMART SPOR CANLI İZLE

MUHTEMEL 11'LER

FENERBAHÇE: Volkan, Isla, Neustadter, Skrtel, Hasan Ali, Mehmet Topal, Eljif, Giuliano, Barış, Ayew, Soldado

TEKNİK DİREKTÖR: Phillip Cocu

BENFICA: Vlachomidos, Almeida, Jardel, Dias, Grimaldo, Fejsa, Deson, Pizzi, Cervi, Salvio, Ferreyra

TEKNİK DİREKTÖR: Rui Vitoria

ELERSE MUHTEMEL RAKİBİ BELLİ

Fenerbahçe, turu geçmesi durumuna play-off'ta PAOK-Spartak Moskova eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak. Yunan ekibi PAOK, Rus rakibini sahasındaki ilk maçta 3-2 yenmişti. Bu karşılaşmanın rövanşı da yarın oynanacak. Sarı-lacivertliler, Benfica'ya elenmesi durumunda ise UEFA Avrupa Ligi gruplarına gidecek.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE PORTEKİZ TAKIMLARI İLE 12. MAÇINA ÇIKIYOR

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında yarın Benfica’yla karşılaşacak Fenerbahçe, Portekiz takımlarına karşı 12. sınavına çıkacak.

Avrupa’da 44. sezonuna başlayacak sarı-lacivertliler, daha önce Portekiz ekipleriyle 5 kez eşleşti. Bu eşleşmelerde 10 maça çıkan Fenerbahçe, sahadan beşer kez galibiyet ve mağlubiyetle ayrılırken, hiç beraberlik almadı. Portekiz takımlarına karşı 13 gol atan son Benfica maçıyla birlikte Fenerbahçe, kalesinde 22 gol gördü

Fenerbahçe, Benfica’yla üçüncü kez eşleşirken, daha önce, Porto, Guimares ve Braga’yla birer kez rakip oldu.

BENFİCA’YA KARŞI TATSIZ ANILAR

Fenerbahçe, tarihinde Avrupa kupalarında 3. kez eşleştiği Benfica’ya karşı tatsız anılara sahip.

Sarı-lacivertliler, 1975-1976 sezonu Şampiyon Kulüpler Kupası’nda eşleştiği Benfica karşısında tarihinin en ağır yenilgisini 7-0’lık mağlubiyetle aldı. Bu yenilgi aynı zamanda Fenerbahçe tarihinin tüm resmi maçlardaki en farklı mağlubiyeti özelliğini taşıyor. Sarı-lacivertliler, Benfica karşısında rövanşı ise 1-0 kazanmasına rağmen turu geçemedi.

Haberin Devamı