Spor Fenerbahçe Benfica maçı ilk 11! Maç kadrosu... Saat kaçta ve hangi kanalda?

Fenerbahçe Benfica maçı ilk 11! Maç kadrosu... Saat kaçta ve hangi kanalda?

Paylaş
Fenerbahçe Benfica maçı ilk 11! Maç kadrosu... Saat kaçta ve hangi kanalda?

Fenerbahçe bu akşam çok kritik bir maça çıkıyor. UEFA Şampiyonlar Ligi grup maçlarına kalmak için Sarı lacivertli kulübün play-off maçı öncesi bu maçı mutlaka 2 farklı skorla kazanması gerekiyor. Maç öncesi kadro ve mücadelenin saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacağı araştırılmaya başlandı.

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Fenerbahçe, kritik bir mücadeleye çıkıyor. Sarı lacivertli kulüp Şampiyonlar Ligi'ne ya tamam ya devam, diyecek. Sarı Kanarya'ya gönül veren taraftarın heyecanı tavan yapmış vaziyette, bir an önce maçın başlamasını bekliyorlar.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE BENFİCA MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe Benfica 14 Ağustos Salı akşamı saat 21.00'de Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda oynanacak. Mücade Smart Spor'dan naklen ekrana gelecek.

MUHTEMEL 11'LER

FENERBAHÇE: Volkan, Isla, Neustadter, Skrtel, Hasan Ali, Mehmet Topal, Eljif, Giuliano, Barış, Ayew, Soldado

TEKNİK DİREKTÖR: Phillip Cocu

BENFICA: Vlachomidos, Almeida, Jardel, Dias, Grimaldo, Fejsa, Deson, Pizzi, Cervi, Salvio, Ferreyra

TEKNİK DİREKTÖR: Rui Vitoria

FENERBAHÇE PORTEKİZ TAKIMLARI İLE 12. MAÇINA ÇIKIYOR

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında yarın Benfica’yla karşılaşacak Fenerbahçe, Portekiz takımlarına karşı 12. sınavına çıkacak.

Avrupa’da 44. sezonuna başlayacak sarı-lacivertliler, daha önce Portekiz ekipleriyle 5 kez eşleşti. Bu eşleşmelerde 10 maça çıkan Fenerbahçe, sahadan beşer kez galibiyet ve mağlubiyetle ayrılırken, hiç beraberlik almadı. Portekiz takımlarına karşı 13 gol atan son Benfica maçıyla birlikte Fenerbahçe, kalesinde 22 gol gördü

Haberin Devamı

Fenerbahçe, Benfica’yla üçüncü kez eşleşirken, daha önce, Porto, Guimares ve Braga’yla birer kez rakip oldu.

BENFİCA’YA KARŞI TATSIZ ANILAR

Fenerbahçe, tarihinde Avrupa kupalarında 3. kez eşleştiği Benfica’ya karşı tatsız anılara sahip.

Sarı-lacivertliler, 1975-1976 sezonu Şampiyon Kulüpler Kupası’nda eşleştiği Benfica karşısında tarihinin en ağır yenilgisini 7-0’lık mağlubiyetle aldı. Bu yenilgi aynı zamanda Fenerbahçe tarihinin tüm resmi maçlardaki en farklı mağlubiyeti özelliğini taşıyor. Sarı-lacivertliler, Benfica karşısında rövanşı ise 1-0 kazanmasına rağmen turu geçemedi.