Spor Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin hakemi belli oldu

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin hakemi belli oldu

Paylaş
Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin hakemi belli oldu

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisini Hüseyin Göçek yönetecek!

Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu'nun 13. haftasında, Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında, 3 Aralık Cumartesi günü, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanacak maçın hakemi belli oldu.

FENERBAHÇE-BEŞİKTAŞ DERBİSİNİ GÖÇEK YÖNETECEK


Saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı Hüseyin Göçek yönetecek.


İşte Fenerbahçe derbisinde Beşiktaşlıların bilet fiyatı

DERBİ SAATİYLE İLGİLİ KARMAŞA


Yayıncı kuruluş aynı gün İspanya La Liga'da oynanacak Barcelona - Real Madrid maçı nedeniyle derbinin saatinin değişmesini istedi. Lig TV yetkilileri Türkiye Futbol Federasyonu'na resmi başvuruda bulundu. Yayıncı kuruluş daha önce 19.00 olarak açıklanan derbinin başlama saatinin 20.00'ye çekilmesini talep etti. Fenerbahçe Kulübü yayıncı kuruluşun bu teklifini kabul ederken Beşiktaş'tan olu

BİLETLER TÜKENDİ


Bu arada Beşiktaş'ın bu hafta karşılaşacağı Fenerbahçe maçının deplasman biletleri bugün satışa çıktı. 1900 bilet satışa çıkar çıkmaz tükendi.

KADIKÖY GÜZERGAHI BELLİ OLDU


Son Kadıköy deplasmanına vapurla giden Beşiktaş taraftarına bu kez deniz yolculuğu izni çıkmadı. İstanbul Emniyeti, cumartesi günü Kadıköy'e gidecek 1900 kişi için Vodafone Arena'yı toplanma noktası olarak seçti. Saat 14:00'de Vodafone Arena'da toplanacak taraftarlar, yapılacak üst araması ve bilet kontrolü sonrası saat 15.00'te kendilerini bekleyen 30 otobüse binerek Kadıköy'e doğru hareket edecekler. Karşılaşma sonrası ise stat çevresi boşaldıktan sonra aynı yolla geri dönecekler.

Haberin Devamı