Spor Fenerbahçe Beşiktaş maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe Beşiktaş maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?

Paylaş
Fenerbahçe Beşiktaş maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe Beşiktaş maçı için nefesler tutuldu. İki takımın taraftarı da derbiyi büyük bir sabırsızlıkla bekliyor. Peki, Fenerbahçe Beşiktaş maçı ne zaman, hangi kanalda?

Süper Toto Süper Lig'in 6. haftasından futbolseverleri muhteşem bir derbi bekliyor. Fenerbahçe, kendi evinde ezeli rakibi Beşiktaş'ı ağırlayacak. Lige güzel bir başlangıç yapamayan sarı lacivertli kulüp ne yapıp ne edip taraftarı önünde bu maçtan galip ayrılmak zorunda... Öte yandan Kara Kartal ise deplasmanda güçlü rakibini yenerek üst sıralarda konumlanmanın peşinde...

Haberin Devamı

FENERBAHÇE BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN?

Fenerbahçe Beşiktaş maçı 24 Eylül Pazartesi saat 21.00'de oynanacak. Derbiyi hakem Fırat Aydunus yönetecek. Mücadele beIN Sports 1 kanalından naklen yayınlanacak.

FENERBAHÇE - BEŞİKTAŞ REKABETİNDE 348. RANDEVU

Beşiktaş ile Fenerbahçe, yapacakları Spor Toto Süper Lig maçıyla 348. kez karşı karşıya gelecek. Bu maç, iki takımın Süper Lig'de 125. karşılaşması olacak. İki ekip arasında 28 Kasım 1924'te Fenerbahçe'nin 4-0 galibiyetiyle başlayan 94 yıllık rekabette sarı-lacivertlilerin galibiyet ve gol sayısında üstünlüğü bulunuyor. Geride kalan 347 maçta Fenerbahçe 132, Beşiktaş 124 galibiyet aldı, 91 karşılaşmada ise taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamadı. Rekabette Fenerbahçe'nin 478 golüne, Beşiktaş 436 golle karşılık verdi. Fenerbahçe, Beşiktaş ile ligde oynadığı son 10 maçın sekizinde yenilmedi (4G 4B 2M).

Haberin Devamı

Beşiktaş'tan Fenerbahçe derbisi öncesinde açıklama!

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında 24 Eylül Pazartesi günü Ülker Stadı'nda oynanacak Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi öncesinde, siyah beyazlı camiadan dostluk mesajı geldi.

Kara Kartal'ın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi

Ebedi dost ezeli rakibimiz Fenerbahçe ile 24 Eylül 2018 Pazartesi akşamı Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda oynayacağımız derbi karşılaşmasında deplasman tribününde taraftarımız da takımımızı yalnız bırakmayacak, tribündeki yerlerini alacak.

Bu uygulamanın devam edebilmesi için; ister siyah beyaza ister sarı laciverte gönül versin, her futbolseverin sahadaki oyundan keyif aldığı, sadece güzel anlarıyla hatırlanan unutulmaz bir derbi olmasını istiyoruz.

Türk futbolu artık dünya futbol arenasının da yakından takip ettiği ve canlı yayınlanan maçlarla onlarca ülkeden seyredilip büyük bir ilgiye sahip hale gelmiştir. Fenerbahçe ile oynayacağımız karşılaşmayı yine dünyada milyonlar izlerken sadece iyi futbol ve fair playin akıllarda kalması en büyük arzumuzdur.

Her iki takımın taraftarını da; futbolun güzelliklerinin yaşandığı, küfürsüz ve tribünleriyle dünyaya örnek bir derbi karşılaşmasına davet ediyoruz.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Spor Kulübü’ne gösterecekleri ev sahipliği için şimdiden teşekkür ederiz.

Tek çare derbi

Sezona galibiyetle başladıktan sonra üst üste 3 yenilgi alan Fenerbahçe, 5. haftada ise Konyaspor’u deplasmanda devirmişti. UEFA Avrupa Ligi’nde herkes daha iştahlı bir takım bekliyordu ancak Cocu ve öğrencileri tam anlamıyla hayal kırıklığı yarattı.

Maç boyunca savunma hataları yapan, her geçen dakika rakibi cesaretlendirip üst üste golleri kalesinde gören Fenerbahçe, ağır bir yenilgiyle sahadan ayrıldı. Şimdi gözler Beşiktaş derbisinde. Hem teknik direktör Cocu hem de oyuncuların tek çaresi, pazartesi günü Kadıköy’de kazanmak. Aksi takdirde Başkan Ali Koç radikal kararlar alabilir.

Sadece Cocu değil

Kötü senaryoda Cocu ile yolların ayrılması bir yana takımdaki bazı isimler de kadro dışı kalabilir. Kısacası Fenerbahçe için kırılma noktası Beşiktaş derbisi olacak. Pazartesi günkü sonuca göre yol haritası yeniden şekillenecek.