Futbol Fenerbahçe - Beşiktaş maçı özeti
Paylaş
Fenerbahçe - Beşiktaş maçı özeti

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe, taraftarı önünde Beşiktaş'ı konuk etti. Büyük heyecana sahne olan derbide Fenerbahçe ile Beşiktaş sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı

Ev sahibi Fenerbahçe'nin derbideki golünü 71. dakikada Andre Ayew attı. Beşiktaş'ın golünü ise 40. dakikada Ryan Babel attı.Bu sonucun ardından Beşiktaş'ın Spor Toto Süper Lig'de puanı 11 olurken, Fenerbahçe 7 puana yükseldi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe, ligin 7. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak. Beşiktaş ise gelecek hafta sahasında Kayserispor'u konuk edecek.

MAÇ ÖZETİ

Fenerbahçe 1 - 1 Beşiktaş

KIRMIZI KART! Caner Erkin, son düdüğün ardından ikinci sarı kart ve kırmızı kart gördü.

90.DK: Maç sona erdi

76.DK: Fenerbahçe gole yaklaşıyor. Kullanılan kornerin devamında hızlı gelişen atakta topla buluşan Mathieu Valbuena'nın ceza alanında sol çaprazdan kaleye gönderdiği şutunda Loris Karius topa hakim olmayı başarıyor.

71.DK: GOL! Fenerbahçe Ayew'le eşitliği sağlıyor! Fenerbahçe, Andre Ayew'in golü ile maçta eşitliği yakalıyor. Hasan Ali Kaldırım'ın sol kanattan ceza alanına gönderdiği ortasına iyi yükselen Andre Ayew'in altıpas önünde yaptığı kafa vuruşunda meşin yuvarlak Loris Karius'un solundan ağlarla buluşuyor.

Haberin Devamı

65.DK: Kazanılan serbest vuruşu kullanan Mathieu Valbuena'nın doğrudan kaleye gönderdiği şutunda top kalenin üstünden auta çıkıyor.

62.DK: Fenerbahçe'de ikinci oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Aatif Chahechouhe oyundan çıkarken, Mathieu Valbuena yerine giren isim oluyor.

56.DK: Karşılaşmadaki ilk oyuncu değişikliğini Fenerbahçe gerçekleştiriyor. Mehmet Topal oyundan çıkarken, Elif Elmas yerine giren isim oluyor.

50.DK: Sağ kanattan kazanılan serbest vuruşu kullanan Yassine Benzia'nın ceza alanına gönderdiği ortasında hakem Fırat Aydınus faul gerekçesiyle oyunu durduruyor.

46.DK: İkinci yarı başladı

İlk yarı sona erdi

40.DK: GOL! Beşiktaş Babel'le golü buluyor. Pepe'nin orta sahada sağ kanattan gönderdiği uzun pasta Roman Neustadter'den seken topu önünde bulan Ryan Babel'in, ceza sahası dışında dönerek yaptığı sert vuruşta meşin yuvarlak sol köşede ağlarla buluşuyor.

34.DK: Fenerbahçe gole çok yaklaştı! Ayew karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu üstten auta gönderdi

28.DK: Sağ kanattan kazanılan serbest vuruşu kullanan Yassine Benzia'nın ceza alanına gönderdiği ortasında, savunmadan seken topu önünde bulan Hasan Ali Kaldırım'ın ceza sahası dışından kaleye gönderdiği şutunda Loris Karius topa hakim olmayı başarıyor.

Haberin Devamı

26.DK: Hızlı gelişen atakta Ryan Babel'in pasıyla sol kanatta topla buluşan Ricardo Quaresma, rakibini ekarte ederek sol çaprazdan sağ ayağıyla kaleye gönderdiği şutunda top kalenin üstünden auta çıkıyor.

23.DK: Hasan Ali Kaldırım'ın ceza alanında sol çaprazdan kaleye gönderdiği şutunda Loris Karius topa hakim oluyor.

21.DK: Kullanılan kornerde Harun topu uzaklaştırdı ama Oğuzhan topu kontrol etti. Oğuzhan'ın şutu Harun'da kaldı.

20.DK: Beşiktaş Babel'le etkili geldi. Ceza sahasına çok yakın bir yerde topla buluşan Babel'in şutuna son anda savunma müdahale etti. Korner.

15.DK: Aatif'in kafa vuruşunda Karius topun kontrolünü sağladı

10.DK: Andre Ayew'in sağ kanattan ceza alanına gönderdiği ortasında Loris Karius topa hakim oluyor.

6.DK: Sağ kanattan kullanılan taç atışı sonrasında ceza alanında topla buluşan Islam Slimani'nin dönerek sol ayağıyla yaptığı vuruşta Loris Karius topa hakim olmayı başarıyor.

4.DK: Mehmet Topal'ın defansın arkasına gönderdiği uzun pasa hareketlenen Hasan Ali Kaldırım için yan hakem ofsayt bayrağını kaldırıyor.

Haberin Devamı

2.DK: Fenerbahçe orta sahada baskı yaparak ilk dakikalarda topun sahibi

1.DK: Maç başladı. Her iki takıma da başarılar

İLK 11'LER

Fenerbahçe: Harun, Şener, Reyes, Neustadter, Hasan Ali, Mehmet Topal, Jailson, Ayew, Benzia, Aatif, Slimani

Beşiktaş: Karius, Gökhan Gönül, Pepe, Vida, Caner, Atiba, Tolgay, Quaresma, Oğuzhan, Lens, Babel

'UMARIM BU GÜZEL AMBİANSIN KARŞILIĞINI VEREBİLİRİZ'

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'ten maç öncesi açıklamalar:

Medel ve Adriano dışında eksiğimiz yok. Rakibimizin durumunu da biliyoruz. Güzel bir saha ve zemin var. Takımda bütün oyuncularımdan iyi performans bekliyorum. Larin de Vagner de oynayabilirdi. Babel'le başlamanın avantaj olacağını düşündüm. Umarım bu güzel ambiansın karşılığını verebiliriz.

'TARAFTARIMIZA ARTIK BİR ŞEY VERMEMİZİN ZAMANI GELDİ'

Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu'dan maç öncesi açıklamalar:

Çok zor bir karşılaşmaya çıkacağız. Birçok tutkunun yaşandığı bir maç olacak. Kendi sahamızda, kendi taraftarımızla oynayacağız.

Onlara neler yapabileceğimizi göstereceğimiz bir akşam olmalı. Perşembe günkü skoru unutturabileceğimiz bir maç. Taraftarlarımıza artık bir şey vermemizin zamanı geldi. Oyuncularım bu maça büyük bir maçtan daha da fazla konsantre oldular. Tamamen kazanmaya odaklandık. Bizim pozitif enerjiye ihtiyacımız var son maçımızdan sonra.

Haberin Devamı