Spor Fenerbahçe Boluspor maç özeti izle: Fenerbahçe'de hazırlanamadı!

Fenerbahçe Boluspor maç özeti izle: Fenerbahçe'de hazırlanamadı!

Paylaş
Fenerbahçe Boluspor maç özeti izle: Fenerbahçe'de hazırlanamadı!

Fenerbahçe Boluspor maçı tarihi bir skora sahne oldu. Ligde işleri pek iyi gitmeyen sarı-lacivertliler Boluspor karşısında da resmen dağıldı. Fenerbahçe Boluspor maçının özeti haberimizde...

Türkiye İle İrlanda bu akşam hazırlık maçına çıkarken Fenerbahçe de lige verilen aradan yararlanarak Boluspor ile hazırlık maçına çıktı. Süper Toto Süper Lig'de işleri pek de iyi gitmeyen Fenerbahçe yedek ağırlıklı bir kadroyla karşılaşmaya çıktı. Fenerbahçe'nin ilk golü yaklaşık 40 mt'den yediği karşılaşmanın ilk yarı skoru 3-1 Boluspor'un üstünlüğüyle tamamlandı. İkinci yarıya Valbuena, Giuliano ve Fernandao gibi as isimlerle çıkan Fenerbahçe, yinede karşılaşmayı çeviremedi ve sahadan 6-2'lik tarihi bir skorla ayrıldı.

Fenerbahçe'nin tarihi bir skorla yenildiği karşılaşma sonrası meraklı meraksız sırf golleri görmek için maçın özetini aratmaya başladı. İşte Fenerbahçe Boluspor maçının geniş özeti....



Fenerbahçe milli maçlar nedeniyle verilen arada hazırlık maçında Boluspor ile karşılaştı. İki takımın da yedek ağırlıklı kadrolarla başladığı karşılaşmayı Boluspor tarihi bir farkla 6-2 kazandı.

Fenerbahçe ile Boluspor milli arada Bolu Atatürk Stadı'nda hazırlık maçında karşı karşıya geldi. İki takımda karşılaşmaya yedek ağırlık kardolarla başlarken Boluspor Fenerbahçe'yi 6-2'lik flaş skorla mağlup etti.

Mücadelenin ilk yarısı Boluspor'un 3-1 üstünlüğü ile geçildi. Fenerbahçe'de ikinci yarıda Valbuena, Giuliano ve Fernandao önemli isimler oyuna dahil oldu.

Boluspor'un gollerini 15. dakika Burak Asan, 31. dakikada Andre Santos, 45. dakikada penaltıdan Sefa Yılmaz, 52. dakikada Guido Koçer, 83'te Mutlu Güler ve 86'da Emre Gültekin kaydetti.

Fenerbahçe'nin golleri ise 26'da Aatif ve 80. dakikada Fernandao attı.

Boluspor'da Burak Asan ve eski Fenerbahçeli Andre Santos'un golleri ise jeneriklikti.


Volkan Demirel 40 metreden gol yedi, taraftar çıldırdı

Haberin Devamı