Spor Fenerbahçe büyük oynuyor

Fenerbahçe büyük oynuyor

Paylaş
Fenerbahçe büyük oynuyor

Fenerbahçe yönetimi yabancı oyuncu transferi konusunda düğmeye bastı

Emmanuel Emenike, Serdar Kesimal ve Orhan Şam’ı renklerine bağlayan, Sezer Öztürk’e ise imza attırmak üzere olan Fenerbahçe, sınır ötesi operasyonuna başladı.

Kararlı adımlar atan Aziz Yıldırım ve ekibi çalışmalarını büyük bir gizlilik içinde sürdürüyor. Ancak Avrupalılar, İtalyan ekipleri başta olmak üzere dünya markası kulüplerde forma giyen isimlerin Fenerbahçe’ye çok yakın olduğunu savunuyor.

Juventus’un, cazip bir teklif olursa satmayı planladığı Mali’li orta saha oyuncusu Mohamed Sissoko, dün yine manşetlerdeydi. İngiliz siteleri, “Sissoko, Türk devi Fenerbahçe yolunda” başlığıyla gelişmeleri aktarırken, İspanyol Süperdeporte ve İtalyan Corriero dello Sport da siyahi yıldızın Fenerbahçe’ye çok yakın olduğunu yazdı.

Fransa’nın prestijli gazetelerinden Le Parisien Marsilya’nın Arjantinli orta saha oyuncusu Lucho Gonzales’in, Fener’in markajında olduğunu ileri sürdü. L’Equipe de Tangocu’nun transfere sıcak baktığını savundu.

2008 yılında 18 milyon Euro’ya Porto’dan Marsilya’ya transfer olan Arjantinli futbolcunun Fransa’dan kopmak istemesinin nedeni ise yaşadığı tatsız bir olay.

Geçtiğimiz sezon Arjantinli oyuncunun evine giren silahlı hırsızlar, Lucho ile eşini tehdit etmiş, ikisinin de kredi kartlarını ve garajdaki lüks otomobillerini çalmıştı. Bu olay sonrası Marsilya’dan ayrılma kararı alan yıldız oyuncunun performansı hızla gerilemeye başlamış.

Haberin Devamı