Spor Fenerbahçe büyük oynuyor

Fenerbahçe büyük oynuyor

Paylaş
Fenerbahçe büyük oynuyor

Fenerbahçe'nin, Fransa'nın Lille takımında oynayan Senegalli golcü Moussa Sow'u takibe aldığı öğrenildi

25 yaşındaki milli forvetin gelecek sezon Niang'ın yeni partneri olması bekleniyor Fenerbahçe, ligde şampiyonluğu kovalarken bir yandan da önümüzdeki yılın planlaması ile uğraşıyor.

Tek yetkili olarak takımın başına geçtiği günden bu yana Fransa Ligi'nden oyuncu alınmasına sıcak bakan Fenerbahçe Teknik Direktör Aykut Kocaman, geçen sezon transferde yaşanan gecikmenin bu kez tekrarlanmaması için şimdiden kolları sıvarken, rotayı yine bu ülkeye çevirdi.

Fransa Ligi'nden Dia ile Niang'ı renklerine bağlayan sarı - lacivertliler, Senegal Milli Takımı'nın genç golcüsü Moussa Sow'u da takibe aldı.

Sezon sonunda büyük bir olasılıkla Daniel Güiza ve Semih ile yollarını ayıracak olan Fenerbahçe, forvet bölgesine yapacağı takviyenin kadrodaki diğer yabancılara uyumlu olması için çabalıyor.

BONSERVİS BEDELİNDE İNDİRİM BEKLENİYOR

Niang ve Dia'nın vatandaşı olan Lille takımının 25 yaşındaki golcüsü Sow'u listesinde bulunduran sarı-lacivertli kulüp, bu futbolcunun yüksek bonservis bedelinin aşağı inmesini bekliyor.

Lille takımında bu sezon iyi bir başarı düzeyi tutturan genç golcü Moussa Sow, 28 maçta 19 gol atarak dikkatleri üzerine topladı.

Fenerbahçe'nin, sürati, tekniği ve golcülüğü ile gözde olan ve şu andaki fiyatı 8,5 milyon euroyu bulan Moussa'nın transferini gerçekleştirebilmek için Kocaman'ın vereceği son karara odaklandığı bildirildi.

Haberin Devamı