Spor Fenerbahçe çeyrek finalde!

Fenerbahçe çeyrek finalde!

Paylaş
Fenerbahçe çeyrek finalde!

THY Euroleague Top 16 F Grubu'nun 11. hafta maçında Fenerbahçe Ülker sahasında EA7 Olimpia Milano'yu 98-77 mağlup etti

Turkish Airlines Euroleague Top 16 F Grubu'nun 11. hafta maçında Fenerbahçe Ülker ile EA7 Olimpia Milano karşı karşıya geldi. Ülker Sports Arena'da oynanan mücadelede Fenerbahçe, İtalyan rakibini 98-77 mağlup ederek çeyrek finale (Final Eight) yükselmeyi garantiledi.

Ülker Sports Arena'da oynanan mücadelede İtalyan ekibini 98-77 yenen Obradovic'in ekibi 9. galibiyetini alarak gruptaki liderliğini sürdürdü. Ligde oynadığı son maçta deplasmanda Yunanistan'ın Olympiakos takımını 73-64 yenerek 8. galibiyetini elde eden sarı-lacivertli takım, İtalyan ekip karşısında aldığı galibiyetle gruptan çıkmayı garantiledi ve adını son 8 takım arasına yazdırdı.

MAÇTAN NOTLAR


Arena yine kapalı gişe

Fenerbahçeli taraftarlar, her Euroleague maçında olduğu gibi EA Milano karşılaşmasında da Ülker Sports Arena'yı doldurmayı bildi... Sarı lacivertli taraftarlar Euroleague'de fırtına gibi esen takımları Fenerbahçe Ülker için özel pankart hazırlayarak, oyuncuların çıkış kapısına astı. İngilizce pankartta "Savaşçılar, zafer için hazır" yazısı yer aldı. Yine sarı lacivertli basketbolseverlerin 18 Mart Çanakkale Zaferi için Atatürk'ün resminin de yer aldığı, "Cephede Çanakkale, sahada Fenerbahçe geçilmez" pankartı da büyük ilgi gördü.

Ataşehir'de Final Four kardeşliği!


Kadınlar Euroleague çeyrek final eşleşmesinde ezeli rakipleri Galatasaray'ı eleyerek adını Final Four'a yazdıran Fenerbahçe'nin siyahi yıldızları Tina Charles, Zellous ve Ndour; Final Four yolundaki Fenerbahçe Ülker'in, Milano maçını salonda takip etti. Tina Charles ile Zellous mücadeleyi saha içi koltuktan takip ederken, Ndour ise maçı pota arkasında izledi.

Haberin Devamı