Spor Fenerbahçe'de forvet hamlesi sürüyor

Fenerbahçe'de forvet hamlesi sürüyor

Paylaş
Fenerbahçe'de forvet hamlesi sürüyor

Aykut Kocaman'ın söyledi "Mutlaka bir merkez santrfor alacağız" sözünün ardından forvet arayışlarını sıklaştıran Fenerbahçe'de son aday Lucas Perez...

Geçen sezon kolu kırılan ve tam olarak ne zaman hazır hale geleceği merakla beklenen Fernandao’nun yerine yeni bir forvet arayışına başlayan Fenerbahçe, transfer listesindeki isimlerle ilgili düğmeye bu hafta basacak. Chelsea’den Loic Remy, Arsenal’den Lucas Perez, Krasnodar’dan Smolov, Manchester City’den Wilfried Bony ve Chelsea’den Batshuayi konusunda kulüpleriyle olan girişimlerin hızlanması bekleniyor. Bu futbolcuların transferi konusunda hangisine öncelik verileceğiyle ilgili son kararı ise Aykut Kocaman verecek.

OZAN TUFAN İÇİN VALENCİA'DAN SES YOK


Bursaspor’da gösterdiği başarılı performansı bir türlü Fenerbahçe’de gösteremeyen Ozan Tufan, geçen sezon hayal kırıklığı yaratmıştı. Sık sık eleştiri oklarının hedefi haline gelen Ozan için Valencia’nın, 15 milyon Euro’yu gözden çıkardığı ifade edilmişti. Ancak son alınan bilgiye göre İspanyol ekibinin, bu transfer konusunda ikinci bir hamlede bulunmadığı ve görüşmelerin şu an için askıda olduğu öğrenildi. Genç orta saha oyuncusu ise hırslı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

AATIF: BURADA KALMALIYIM


Geçen sezonun başında Sivasspor’dan alınan ve önce fazla forma şansı verilmeyen, sonra da Trabzonspor’a gönderilmek istenen Aatif Chahechouhe, o sezonun ikinci yarısında çoğunlukla ilk 11’de forma giymişti. Dick Advocaat yönetiminde istediği performansı gösteremeyen Aatif, Aykut Kocaman’la yeniden yükselişe geçmek istiyor. Daha önce takımdan ayrılmayı bile düşünen Faslı yıldız şimdi ise “Aykut hocayla takımın havası değişti. Burada kalmak ve bu takımın önemli bir parçası olmam gerekiyor” dedi.

Haberin Devamı