Spor Fenerbahçe'de Mesut Özil heyecanı

Fenerbahçe'de Mesut Özil heyecanı

Paylaş
Fenerbahçe'de Mesut Özil heyecanı

İngiliz basınının Mesut’u Fenerbahçe’ye yazması, Sarı-Lacivertli taraftarları heyecanlandırdı. Yönetim, sezon sonunda sözleşmesi bitecek yıldız 10 numara için devre arasında girişimlere başlayabilir.

Transfer dönemi bitti, ancak iddiaların ardı arkası kesilmiyor... Fenerbahçe’nin gündemindeki isim ise aynı: Mesut Özil. Üstelik bu kez İngilizler yazdı, Mesut’un sezon sonunda İstanbul’a gelebileceği belirtildi.

AMİNE GÜLŞE AKLINI ÇELEBİLİR


Arsenal’de mutsuz olan hocası Arsene Wenger ile sorunlar yaşayan yıldız 10 numara, 2018’in Haziran ayında boşa çıkacak. Ada basını, Mesut’un Manchester United, Milan veya Fenerbahçe ile anlaşabileceğini iddia etti. Sarı-Lacivertliler’in avantajı, Mesut’un sevgilisi Amine Gülşe’nin İstanbul’a dönmek istemesi.

YILDIRIM DA ÇOK İSTİYOR


Daha önce Fenerbahçeli olduğunu açıklayan Mesut Özil, Başkan Aziz Yıldırım’ın transferdeki en büyük hayallerinden biri. Yıldız futbolcunun adının yeniden Fenerbahçe ile anılması ise taraftarları bir hayli heyecanlandırdı. Yönetim, Mesut’un yeşil ışık yakması halinde devre arasında transfer görüşmelerine başlayabilir.

Haberin Devamı