Spor Fenerbahçe'den sürpriz transfer! Boris Rapaic antenmana çıktı

Fenerbahçe'den sürpriz transfer! Boris Rapaic antenmana çıktı

Paylaş
Fenerbahçe'den sürpriz transfer! Boris Rapaic antenmana çıktı

Fenerbahçe’nin eski futbolcularından Milan Rapaic’in oğlu Boris Rapaic, Fenerbahçe ile idmana çıktı

Fenerbahçe'nin transferde sürpriz bir isme yöneldiği iddia edildi. Sarı-lacivertli takımın eski oyuncusu Milan Rapaic'in 19 yaşındaki oğlu Boris Rapaic, Fenerbahçe'nin teklifini kabul etti ve babası ile birlikte İstanbul'da ev bakmaya başladı. Sarı-lacivertli takımın, oyuncunun menajeriyle son pürüzleri gidermek için bugün bir görüşme yapacağı ifade edildi.


İDMANA ÇIKTI


Rapaic’in oğlu Boris Rapaic, Fenerbahçe ile idmana çıktı. 2000-2003 yılları arasında Fenerbahçe forması giyen Milan Rapaic’in oğlu Boris Rapaic, Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde antrenman sırasında çekilen bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı.




Kariyerine Hajduk Split altyapısında futbola başlayan Boris, 2014/15 sezonunda Roberto Mancini'nin özel isteğiyle kiralanmış ve bir sezon Inter'de oynayıp 2016 yılında tekrar takımına dönmüştü. Hırvatistan Milli Takımı genç yaş gruplarında 4 kez milli formayı giyen Boris, 2014/15 sezonundan beri profesyonel olarak futbol oynuyor.

FENERBAHÇE BONSERVİS ÖDEMEYECEK


Transferin resmiyete dökülmesi durumunda Fenerbahçe'nin bu transfer için herhangi bir bonservis bedeli ödemeyeceği kaydedildi.


Haberin Devamı