Spor Fenerbahçe, derbinin hazırlıklarını tamamladı

Fenerbahçe, derbinin hazırlıklarını tamamladı

Paylaş
Fenerbahçe, derbinin hazırlıklarını tamamladı

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de yarın sahasında Galatasaray ile yapacağı derbi maçın hazırlıklarını tamamladı.

Can Bartu Tesisleri’nde teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda koşu ve ısınma hareketlerinin ardından 3 gruba ayrılan futbolcular, 5’e 2 top kapma ve pas çalışmasından sonra taktiksel ve bireysel çalışmalar yaptı.

Antrenman öncesinde tesislere gelen Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, yönetim kurulu üyeleri Mahmut Uslu, Deniz Tolga Aytöre, Turhan Şahin, İsfendiyar Zülfikari, Ünal Uzun, Metin Doğan, Yalçın Haker, Selim Kosif, Selim Sapan ve Serdar Erkan ile çok sayıda sarı-lacivertli taraftar, teknik heyet ve futbolculara destek verdi.

Teknik direktör İsmail Kartal ve oyuncular, antrenmanın başında taraftarların yanına giderek sevgi gösterilerine karşılık verdi. Taraftarlarla fotoğraf çektiren Kartal ile futbolcular, destek için teşekkür etti. Bir süre "Bizler inandık, siz de inanın, bizim için bu maçı alın" şeklinde tezahürat yapan taraftarlar, Kartal ve oyuculara çiçek verdi. Meşaleler yakan taraftarlar, "Şampiyon Fenerbahçe" tezahüratları eşliğinde tesislerden ayrıldı.

Alper Potuk takımla çalıştı

Fenerbahçe’de sakatlık ve tedavi süreci nedeniyle bir süre takımdan ayrı kalan Alper Potuk, antrenmanda takımdaki yerini aldı. Alper, antrenmanın tamamında takımla çalıştı. Hasan Ali Kaldırım ise özel program dahilinde takımdan ayrı antrenman yaptı. Sarı-lacivertliler, antrenmanın ardından tam takım halinde tesislerde kampa girdi.

Haberin Devamı