Spor Fenerbahçe Doğuş - Baskonia maçı özeti

Fenerbahçe Doğuş - Baskonia maçı özeti

Paylaş
Fenerbahçe Doğuş - Baskonia maçı özeti

Turkish Airlines EuroLeague'de Fenerbahçe Doğuş, play-off turu ikinci maçında İspanyol temsilcisi Baskonia'yla karşı karşıya geldi. Sarı lacivertli ekip sahadan 95-89'luk skorla galip ayrılarak seride durumu 2-0'a getirdi. Fenerbahçe ilk maçı 82-73 kazanmıştı

MAÇ ÖZETİ

4.Periyot:
Fenerbahçe Doğuş 95 - 89 Baskonia

3.Periyot: Fenerbahçe Doğuş 71 - 68 Baskonia

2.Periyot: Fenerbahçe Doğuş 53 - 49 Baskonia (İlk yarı)

1.Periyot: Fenerbahçe Doğuş 25 - 23 Baskonia


SERİDE 3 MAÇI KAZANAN TAKIM FINAL FOUR'DA


EuroLeague play-off serisinde tüm eşleşmeler belli oldu. Temsilcimiz Fenerbahçe Doğuş normal sezonu 21 galibiyetle 2. sırada tamamlayarak İspanyol ekibi Baskonia'yla eşleşti. Sezonu ilk 4 içinde bitiren Fenerbahçe Doğuş bu turda ev sahibi avantajını elinde tutacak. Temsilcimiz ilk maçta istediği oyunu sergileyerek seride 1-0 önde.


İLK MAÇTA NELER YAŞANMIŞTI?


Basketbolda THY Avrupa Ligi play-off çeyrek final serisi ilk maçında İspanyol temsilcisi Baskonia'yı ağırlayan Fenerbahçe Doğuş'a taraftarı büyük bir destek verdi. Sarı-lacivertli taraftarlar, Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynanan zorlu maçın biletlerinin tamamını tüketti. Salonu dolduran Fenerbahçeli taraftarlar, takımlarına büyük destek verirken, tribünler de adeta sarı renge büründü.


BOGDANOVIC'E BÜYÜK İLGİ


Fenerbahçe'nin geçen sezon THY Avrupa Ligi şampiyonluğunda büyük rol oynayan eski oyuncusu Bogdan Bogdanovic, karşılaşmayı izlemek için salona geldi.

Sezon başında NBA takımlarından Sacramento Kings'e transfer olan Bogdanovic'e taraftarlar büyük bir ilgi gösterdi. Sırp oyuncu, salonu dolaşarak taraftarı selamladı. Taraftarlar da uzun süren eski yıldızlarına tezahürat yaptı.

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Ozan Balaban da Bogdanovic'e, geçen sezon THY Avrupa Ligi'nde kazanılan şampiyonluğun temsili olan yüzüğü takdim etti. Öte yandan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım da maçı sarı-lacivertlilerin kenar yönetiminin arkasından takip etti.

Haberin Devamı