Spor Fenerbahçe Dzsudzsak ile anlaştı

Fenerbahçe Dzsudzsak ile anlaştı

Paylaş
Fenerbahçe Dzsudzsak ile anlaştı

Macaristan'ın tek günlük spor gazetesi olan Nemzetisport, bugün kendi internet sitesinde yayınladığı manşet haberinde, "Fenerbahçe, PSV'li Macar futbolcu Balazs Dzsudzsak ile anlaştı" diye yazdı

Nemzetisport, futbolcunun Macar menajeri Jozsef Vörösbaranyi’nin transfer ile ilgili kendilerine açıklamalarda bulunduğunu ve haberi doğruladığını yazdı.

"BİR KAÇ HAFTA İÇİNDE NETLEŞECEK"

Haberde, menajer Vörösbaranyi’nin Fenerbahçe’nin Dzsudzsak ile ilgilendiğini doğrulayarak, "Transferle ilgili net bir şey söylemem için henüz erken, ancak Macar futbolcunun bu teklife çok sıcak baktığını, fakat PSV’nin bonservis ücreti olarak 12 milyon avro istemesinin transferi kilitlediğini söyleyebilirim" açıklamasına yer verilirken, olayın bir kaç hafta içinde netlik kazanacağı belirtildi.

Nemzetisport, yıldız futbolcunun Macaristan’da yaşayan Türk vatandaşı çok yakın bir arkadaşı ile görüştüğünü, Fenerbahçe’nin Dzsudzsak’a yıllık 2,5 milyon avro önerdiğinin bu kişiden öğrenildiğini de yazdı.

Hollanda’nın PSV Eindhoven takımında oynadığı futbol ile Avrupa’nın ünlü takımlarının transfer listesine giren kanat oyuncusu Balazs Dzsudzsak’ın bugünlerde Brezilya’da tatil yaptığı, Fenerbahçe’de oynamaktan büyük mutluluk duyacağı belirtildi.

Haberin Devamı

AA