Spor Fenerbahçe-Galatasaray derbisi Hollanda basınında

Fenerbahçe-Galatasaray derbisi Hollanda basınında

Paylaş
Fenerbahçe-Galatasaray derbisi Hollanda basınında

Spor Toto Süper Lig'de dün Fenerbahçe'nin sahasında Galatasaray'ı 1-0 yendiği maçtaki tek gole imza atan Hollandalı futbolcu Dirk Kuyt, takımını galibiyete taşıdığı için mutlu olduğunu söyledi.

Hollanda’da yayımlanan De Telegraaf gazetesine açıklamalarda bulunan Kuyt, çocuklarıyla birlikte maç sonu yaşadığı sevincin kendisi için unutulmaz olduğunu belirterek, "Bunlar çok görkemli anlar. Hollanda’da Ajax-Feyenoord ve İngiltere’de Liverpool-Everton maçlarından sonra burada da sonucu belirleyen golü atmayı başarmam harika. Bu maçı uzun süre unutmayacağım" ifadelerini kullandı.

Bu arada Hollanda basını da Fenerbahçe-Galatasaray derbisine önemli yer verdi. Kuyt’ın maçtaki performansı ve attığı gol ile kahraman olduğu yorumunda bulunulan haberlerde, sarı-lacivertlilerin bu galibiyetle yeniden zirveye ortak olduğu görüşünde birleşildi.

NOS televizyonu ise "Kuyt, Fenerbahçe’yi Galatasaray’a karşı galibiyete taşıdı" ifadesini kullanırken, AD gazetesi ise "Müstakbel Feyenoordlu Kuyt, Türk derbisinin kahramanı" başlığını tercih etti.

AA

Haberin Devamı