Spor Fenerbahçe Galatasaray maç özeti izle... Volkan Fener'i ipten aldı

Fenerbahçe Galatasaray maç özeti izle... Volkan Fener'i ipten aldı

Paylaş
Fenerbahçe Galatasaray maç özeti izle... Volkan Fener'i ipten aldı

Fenerbahçe Galatasaray maçı nefesleri kesti. Büyük bir heyecanın yaşandığı maç berabere bitti. Fenerbahçe Galatasaray maçının geniş özetini izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız.

Süoer Toto Süper Lig'in 26. haftası nefes kesen bir mücadeleye sahne oldu. Her saniyesi heyecan dolu karşılaşmada taraftarlar hop oturup hop kalktı. Maçın ilk devresinde Fenerbahçe daha baskın bir futbol sergiledi ama etkili bir gol pozisyonu bulamadı. Galatasaray birkaç etkili ataktan yararlanamadı. İkinci yarı da ise daha top bir o kalede bir bu kaladeydi. Her iki takım da pozisyonlardan yararlanamadı. Maçta öne çıkan futbolcular ise Volkan ve Muslera'ydı. Volkan Demirel yaptığı kurtarışlarla Fenerbahçe'yi ipten aldı.


Fenerbahçe Galatasaray maçının bitmesiyle birlikte futbolseverler maç özetini izlemek için internette arama yapmaya başladılar. Fenerbahçe Galatasaray maçının geniş özetini izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız.

FENERBAHÇE GALATASARAY MAÇ ÖZETİ

Hakem son düdüğü çaldı maç sona erdi. Fenerbahçe 0 - 0 Galatasaray

88.DK: Skrtel, Gomis'e yaptığı faul sonrası sarı kart gördü. Galatasaray kaleye yakın bir yerden serbest vuruşu kullandı. Maicon'un vuruşu direkten dışarı çıktı

85.DK: Galatasaray, Belhanda ile mutlak bir fırsatı değerlendiremedi! Linnes'in ortası savunmadan sekerken ceza sahasının hemen dışında Belhanda topla buluştu. Belhanda, topa sert vuramayınca Volkan kurtardı.

80.DK: Fenerbahçe Fernandao'yla golü buluyor ama karar ofsayt

79.DK: Alper Potuk, Fernandao'ya çok iyi bir pas attı. Tehlikeyi önceden sezen Muslera çıkıp topu taca yolladı.​

77.DK: Fenerbahçe'de Valbuena oyundana giriyor. Soldado çıkıyor.

74.DK: Galatasaray'da Selçuk İnan oyundan çıkarken yerine giren isim Tolga Ciğerci

72.DK: Dirar oyundan çıkıyor. Fernandao oyunda.

71.DK: Fenerbahçe baskısını arttırdı. Fenerbahçe bu kez sağ kanattan korner kazandı! Defanstan seken topa Dirar, ceza sahası dışından sert vurdu, top üstten az bir farkla auta gitti.

67.DK: Fenerbahçe'de Nabil Dirar, Serdar Aziz'e yaptığı faulün ardından sarı kart gördü.

64.DK: Bu kez Fenerbahçe çok ciddi geldi! Dirar'ın açtığı ortaya Alper Potuk kafayı vurdu ancak kafa vuruşu Muslera'nın üstüne gitti.

59.DK: Galatasaray çok ciddi bir pozisyon yakaladı! Yuto Nagatomo, sol ayağıyla ceza sahasının dışından sert vurdu, Volkan güçlükle çıkardı.

58.DK: Fenerbahçe'de Mehmet Ekici'nin yerine Alper Potuk oyunda



58.DK: Galatasaray'da Fernando oyuna devam edemiyor. Brezilyalı oyuncunun yerine Donk oyunda

50.DK: Brezilyalı futbolcunun tedavisi saha kenarında yapılıyor. Fatih Terim, futbolcusuyla konuştu ve sakatlığı hakkında bilgi aldı.

48.DK: Galatasaray Rodrigues'le çok etkili geldi. İknici yarının ilk dakikalarında Rodrigues sol kanattan ceza sahasına girdi. Kaleci Volkan başarılı, dönen topta Gomis'in boş kaleye yaptığı vuruşunda defans araya girdi

47.DK: Maçın ilk sarı kartını orta sahada Giuliano'ya sert bir faul yapan Fernando gördü

46.DK: İkinci yarı başladı

İlk yarı sonucu Fenerbahçe 0 - 0 Galatasaray

45+2.DK: Fenerbahçe sol kanattan köşe vuruşu kullandı. Muslera topu kontrıl etti.

44.DK: Fenerbahçe'de penaltı beklentisi! Soldado yerde kaldı ve Bülent Yıldırım'dan penaltı bekledi. Yıldırım, devam et dedi.

42.DK: Mehmet Ekici'nin şutunu Muslera son anda çıkardı!



40.DK: Giuliano, Muslera'nın açıldığını çok iyi gördü ve çok uzaklardan kaleyi yokladı. Brezilyalı futbolcunun şutu üstten dışarı çıktı.

38.DK: Fenerbahçe çok tehlikeli bir noktadan serbest vuruş kullanıcak. Feghouli'nin müdahalesinde hakem faul kararı verdi. Mehmet Ekici'nin şutu Muslera'da kaldı

34.DK: Galatasaray gole yaklaştı. İlk pozisyonda olduğu gibi Gomis aynı noktadan topu dışarı gönderiyor.

32.DK: Belhanda, Mehmet Ekici'ye yaptığı faul sonrası hakem Bülent Uygun oyunu durduruyor.

28.DK: Younes Belhanda, çalımlarla rakip ceza sahası içine girmek istedi ancak istediğini yapamadı. Fenerbahçe, bir kez daha topa sahip oldu.

25.DK: Fenerbahçe bu dakikalarda baskısını iyice arttırdı. Giuliano'nun ara pasında Mehmet Ekici topun kontrolünü kaybetti. Aut.

23.DK: Soldado'nun şutunda savunma son anda müdahale ediyor. Dirar'ın ortasında Soldado gelişine vuruşunu yaptı, kaleye doğru yönelen topta Serdar Aziz kritik müdahale ile pozisyonu kornere savuşturdu.

20.DK: Galatasaray sol kanattan Rodrigues'le etkili geldi. Rodrigues'in şutu Volkan'da kaldı.

19.DK: Galatasaray kısa paslarla Fenerbahçe yarı sahasına geliyor. Ev sahibi takım bu dakikalarda defansa çekilmiş durumda.

16.DK: Belhanda'nın kullandığı serbest vuruş kısa kaldı. Fenerbahçe savunması rahat bir şekilde topu uzaklaştırdı.

14.DK: Maçın ön büyük tehlikesi! Galatasaray Gomis'le gole yaklaştı. Çaprazda topla buluşan Gomis'in şutu az farkla dışarıda



12.DK: Mehmet Ekici defans arkasına pasını gönderdi, ceza alanı içinde Soldado topla buluşmadan önce Fernando araya girerek tehlikeyi önledi.

10.DK: Mehmet Ekici'nin sağ köşeden kullandığı korner atışı sol kanada doğru açıldı. Orada bulunan Şener'in ortasını ise Maicon kafayla karşıladı.

8.DK: Topal'ın ara pasında Mehmet Ekici savuma arkasına sarktı. Mehmet Ekici'den isabetli bir orta gelmiyor. Aut

6.DK: Belhanda'nın kullandığı serbest vuruşta Serdar kafayla çevirdi ama top taca gidiyor.

3.DK: Fenerbahçe köşe vuruşu kazandı. Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda savunma başarılı.

2.DK: Maçın ilk dakikalarında iki takımda orta alanda baskı yapıyor

1.DK: Maç başladı. Her iki takıma da başarılar

Haberin Devamı