Spor Fenerbahçe Galatasaray maçı canlı izle: Bein Sports şifresiz izle: Derbi heyecanı

Fenerbahçe Galatasaray maçı canlı izle: Bein Sports şifresiz izle: Derbi heyecanı

Paylaş
Fenerbahçe Galatasaray maçı canlı izle: Bein Sports şifresiz izle: Derbi heyecanı

Fenerbahçe Galatasaray maçı kıyasıya bir  mücadeleye sahne olacak. Fenerbahçe Galatasaray maçını canlı ve şifresiz izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız.

Süper Toto Süper Lig'in 26. haftasında Fenerbahçe sahasında Galatasaray'ı ağırlıyor. Fenerbahçe Galatasaray derbisi coşku ve heyecanın zirveye çıkacağı bir mücadele olacak. Fenerbahçe saha avantajını kullanarak ezeli rakibini yenerek puan farkını 3'e indirmek ve zirveye ortak olmak istiyor. Galatasaray ise deplasmanda yıllardır yenemediği rakibini yenip bu özleme son vermek aynı zamanda puan farkını 9'a çıkarmak istiyor. Bu arada, geçen yıl oynanan ligin ilk yarısındaki maç 0-0 berabere bitmişti.



Fenerbahçe'nin tek eksiği sol bek İsmail Köybaşı... Galatasaray'da ise iki isim forma giyemeyecek. Bunlardan birisi sarı kart cezasılı Mariano diğeri ise sakatlığı hala devam eden Eren Derdiyok.

FENERBAHÇE GALATASARAY MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?


Fenerbahçe Galatasaray maçı bu akşam saat 19.00'da Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda oynanacak. Mücadeleyi Bülent Yıldırım yönetecek. Müsabaka beIN Sport 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Fenerbahçe Galatasaray maçını, aşağıdaki linke tıklayıp karşınıza çıkan sayfadan, haftalık, aylık ve yıllık paketlerden birini seçip satın aldıktan sonra şifresiz izleyebilirsiniz.

BEIN SPORTS İZLE


11'LER


FENERBAHÇE:

Volkan, Şener, Neustaedter, Skrtel, Hasan Ali, Mehmet Topal, Josef de Souza, Dirar, Mehmet Ekici, Giuliano, Soldado

GALATASARAY:

Muslera, Linnes, Maicon, Serdar, Nagatomo, Fernando, Selçuk, Rodrigues, Feghouli, Belhanda, Gomis


FENERBAHÇE DAHA ÜSTÜN

Fenerbahçe ile Galatasaray bugün Süper Lig’de 387. kez karşı karşıya gelecek. 109 yıllık rekabette, galibiyetlerde ve atılan gol sayısında Fenerbahçe’nin üstünlüğü bulunuyor. Sarı-lacivertliler, geride kalan 386 maçtan 146’sını kazandı, Sarı-Kırmızılı ekip bu süre içinde 123 kez galip geldi. İki takım 117 maçta ise eşitliği bozamadı. Fenerbahçe’nin attığı 532 gole, Galatasaray 482 golle karşılık verdi.

Haberin Devamı