Spor Fenerbahçe - Galatasaray maçının 11'leri belli oldu

Fenerbahçe - Galatasaray maçının 11'leri belli oldu

Paylaş
Fenerbahçe - Galatasaray maçının 11'leri belli oldu

İşte dev derbide Fenerbahçe ve Galatasaray'da sahada olacak 11'ler...

FENERBAHÇE:

Volkan, Şener, Neustaedter, Skrtel, Hasan Ali, Mehmet Topal, Josef de Souza, Dirar, Mehmet Ekici, Giuliano, Soldado

GALATASARAY:

Muslera, Linnes, Maicon, Serdar, Nagatomo, Fernando, Selçuk, Rodrigues, Feghouli, Belhanda, Gomis


Derbi öncesi olay hareket


AYKUT KOCAMAN: İNSANLAR BENİ BENDEN DAHA İYİ TANIYOR


'İnsanlar beni benden daha iyi tanıyor, öyle görüyorum. Form durumları, maçlardaki gidişat, aynı zamanda rakibin iyi tarafları da var, zaafları var, formüller üretmeye çalışmak lazım. Kağıt üzerinde rakibin şöyle zaafları var, böyle yaparsak başarılı oluruz diye bir şey yok tabii futbolda Beşiktaş maçı 3 puan maçı değildi, 3 puandan fazlasını getirecekti. En önemli şey kazanma alışkanlığı.

Bu tip maçların kazanımları artı 3 puan gibi gözükse de, oyuncuların bireysel anlamda yapabileceklerini gösterme açısından çok daha fazlası.'


FATİH TERİM: TAKIMIMA GÜVENİYORUM


'Fernando'yu uzun zamandır hazırlıyoruz, bugün iyi olduğunu söyleyince kendisine şans verdik. Lider geldik, nasip olursa lider döneceğiz.

Takımıma güveniyorum, 6 puan öndeyiz ve umarım bugün de buradan kayıpsız döneriz. Sahaya çıkarttığımız 11, kazanmak isteyen bir 11 ve bu bir deplasman 11'i değil. Oynayarak kazanmak istiyoruz.'



Karşılaşma öncesinde ısınmak için sahaya çıkan Fenerbahçeli kaleci Volkan Demirel, taraftarlarını selamladı.

Zorlu derbi öncesi Muslera ve Volkan Demirel


Kadıköy'de tribünlerden görüntü gelmeye devam ediyor.



Galatasaray derbisi öncesi Fenerbahçe'nin savunma oyuncusu Neto, yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.


'GALİP GELİRSEK 3 PUANDAN ÇOK DAHA FAZLASI OLACAK'


'Bugün ekstra bir gün, özel duyguların yaşanacağı bir gün. Taraftarlarımızın bizi 1. dakikadan 90. dakikaya kadar destekleyeceğine inanıyorum. Uğurlu bir atmosfer olacaktır.

Özel anlamı olan bir maça çıkacağız. Bu maç asla 3 puan maçı olmayacak. Eğer galip gelirsek 3 puandan çok daha fazlası olacak. Taraftarımızı evine yüzünde gülümseme ile uğurlamak istiyoruz'

FENERBAHÇE'DE İKİ EKSİK


Fenerbahçe derbide iki futbolcusundan yararlanamayacak. Sarı-lacivertlilerde sakatlıkları nedeniyle Hollandalı santrfor Vincent Janssen ile milli sol bek İsmail Köybaşı’nın derbide forma giymesi beklenmiyor.


SOLDADO VE AATIF KART SINIRINDA


Fenerbahçe’de İspanyol santrfor Roberto Soldado ile Faslı futbolcu Aatıf Chahechouhe sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Soldado ve Chahechouhe, derbide sarı kart görmesi durumunda 27. hafta oynanacak Kayserispor maçında cezalı duruma düşecek ve forma giyemeyecek.


FENERBAHÇE DAHA ÜSTÜN


Fenerbahçe ile Galatasaray bugün Süper Lig’de 387. kez karşı karşıya gelecek. 109 yıllık rekabette, galibiyetlerde ve atılan gol sayısında Fenerbahçe’nin üstünlüğü bulunuyor.

Sarı-lacivertliler, geride kalan 386 maçtan 146’sını kazandı, Sarı-Kırmızılı ekip bu süre içinde 123 kez galip geldi. İki takım 117 maçta ise eşitliği bozamadı. Fenerbahçe’nin attığı 532 gole, Galatasaray 482 golle karşılık verdi.

Haberin Devamı