Spor Fenerbahçe Gyan'ı bitiriyor

Fenerbahçe Gyan'ı bitiriyor

Paylaş
Fenerbahçe Gyan'ı bitiriyor

Hazırlık dönemindeki sonuçlar üzerine transferde vites yükseltip santrfor sorununu bitirme kararı alan Fenerbahçe, Gyan Asamoah ile anlaşma noktasına geldi

F.Bahçe’nin 12 milyon Euro’luk bonservis teklifine karşılık 18’de direnen Fransızlar, F.Bahçe’nin 15’e çıkması üzerine “el sıkışma” noktasına geldi..

Başkan Yıldırım, imza aşamasındaki transfer için asbaşkan Murat Özaydınlı’yı görevlendirdi. Bodrum’da tatil yapan Özaydınlı’yı "İstanbul’a gel, yarın (bugün) Paris’e uçacaksın” diye çağıran Yıldırım’ın bugün imzayı attırması bekleniyor.

ISSIAR DİA YEDEKTE BEKLİYOR

Fenerbahçe'nin rotasındaki ikinci oyuncu ise Fransız Nancy’nin yıldızı Issiar Dia. Bilidiği gibi sarı-lacivertliler Senegalli oyuncu için 6 milyon Euro teklif etmiş, Fransız temsilcisi pazarlığı kızıştırmak için resmi sitesinden 8 milyon istediğini açıklamıştı.

Gyan transferinden sonuç alınamaması durumunda F.Bahçe yönetimi yeniden geleceğin yıldız adayları arasınad gösterilen 23 yaşındaki oyuncuya yönelecek.

EN SON ÇARE GRAFİTE

Fenerbahçe yönetimi bu iki oyuncuda da aradığını bulamazsa bu kez Wolfsburg’un Sambacı’sı Grafite’ye dönecek. Bundesliga’da gol krallığı da yaşayan Grafite’de en büyük sorun ise yüksek bonservis ücreti.

Alman ekibinin menajeri Dieter Hoeness de, Fenerbahçe’nin yıldız oyucularıyla ilgili bir görüşme talep ettiğini ancak yazılı bir teklifin gelmediğini söyledi.

Haberin Devamı