Spor Fenerbahçe Hernanes transferini açıklıyor!

Fenerbahçe Hernanes transferini açıklıyor!

Paylaş
Fenerbahçe Hernanes transferini açıklıyor!

Orta saha transferi için uzun süredir çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe yönetimi nihayet sonuca ulaştı. Uzun süredir bir 10 numara arayışında olan Sarı Lacivertliler, Ukrayna'dan istediği sonucu alamayınca İtalya'ya döndü. Juventus'lu Hernanes her an açıklanabilir

Öncelikli olarak Dinamo Kiev'in orta sahası Sergiy Sydorchuk'u transfer etmek isteyen Fenerbahçe, Ukrayna ekibinin başkanının uzlaşmaz tutumu nedeniyle bu transferden vazgeçmek zorunda kaldı.


B PLÂNI HERNANES!



Futboldan sorumlu yönetici Ali Yıldırım, Sydorchuk için önceki gün yaptığı son temasın ardından, bu dosyayı kapatma kararı aldı.

Bu nedenle ikici planı devreye sokan sarı lacivertliler Juventus'ta forma giyen Brezilyalı orta saha oyuncusu Hernanes'in kiralık olarak transfer etmeye karar verdi. Kulübüyle 2018 Haziran ayına kadar sözleşmesi bulunan 31 yaşındaki oyuncu için görüşmeler final aşamasında. Fenerbahçe, orta sahada iki yönlü oynayabilen tecrübeli oyuncuyu satın alma opsiyonuyla kiralamak istiyor.

Fenerbahçe'nin yeni orta sahasını 1-2 gün içerisinde açıklaması bekleniyor.



AZİZ YILDIRIM, EMENİKE'NİN DÖNMESİNİ İSTEMİYOR



Gönderilmesi düşünülen Miroslav Stoch'a takım aranırken, gözden çıkarılan bir diğer isim Emmanuel Emenike için temsilciler Lokomotiv Moskova'yı ikna etti. Ancak Rus temsilcisi Nijeryalı oyuncuyu kiralık olarak almak istiyor, başkan Aziz Yıldırım ise bu teklife karşı çıkıyor. Yıldırım, "Verdiğimiz şansları değerlendiremedi. Kiralık veriyoruz, sezon sonunda yine geliyor. Aynı şeyin olmasını istemiyorum. Satışını gerçekleştirin" talimatı verdi. (Ajansspor)

Haberin Devamı