Spor Fenerbahçe için kulübüne rest çekti

Fenerbahçe için kulübüne rest çekti

Paylaş
Fenerbahçe için kulübüne rest çekti

Fenerbahçe'de Sezer Öztürk transferinin mutlu sonla bitmesine çok az kaldı. Genç futbolcunun Eskişehirspor Yöneticileri ile yaptığı görüşmede: "Ben Fenerbahçe'den başka bir takımda oynamam" dediği ve bonservisinin sarı lacivertli kulübe verilmesini talep ettiği öğrenildi

Lig TV'nin internet sitesinin haberine göre; Eskişehirsporlu yöneticilerin Fenerbahçe'yle günlerce süren pazarlıklarda fikir birliğine varılamaması üzerine Sezer ile bir görüşme yaptıkları ve başka kulüplerin de kendisine resmen talip olduklarını ilettikleri ifade edilirken, genç futbolcunun Fenerbahçe'ye gitmek için ısrarcı olduğunu söylediği ortaya çıktı.

Sezer'in bu tavrı Fenerbahçe yönetiminin elini güçlendirirken, Abdülkadir artı 2.5 milyon euroluk teklife, Eskişehirspor'un 3.1 milyon euro artı Abdülkadir artı Berk Elitez'i talep ederek karşılık verdiği bildirildi. Berk'in bonservisini vermek istemeyen sarı lacivertli yönetimin kırmızı siyahlıları kiralama fikri üzerine ikna etmeye çalıştığı gelen haberler arasında.

Sarı lacivertlilerde iç transferde bu gelişmeler yaşanırken dış transferin yabancı kontenjanına takıldığı belirlendi. Emenike transferi sonrası yabancı sayısı 11'e çıkan Fenerbahçe'de gözler Bilica ve Güiza'ya çevrildi. Guiza kendisine İspanya'da kulüp ararken, Bilica'ya tek talibin eski kulübü Sivasspor olduğu öğrenildi.

Sarı lacivertli yönetimin takasta kullanmak istediği Bilica'ya talip çıkmadığı öğrenilirken, Sivasspor'un teklifinin de Bilica'nın Fenerbahçe'den aldığı yıllık ücretinin yarısı olması sıkıntı yaratıyor. Brezilyalı oyuncunun 1 milyon dolarlık yıllık ücretinde direttiği ve "bu parayı ödemeyi kabul eden her kulübe giderim" dediği ileri sürüldü.

Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın raporu doğrultusunda Bilica'yı kesin olarak göndermeyi planlayan Fenerbahçe Yönetimi'nin sorun aşılamazsa Brezilyalı oyuncunun maaşının yarısını ödemeye devam edebileceği gelen iddialar arasında.

Haberin Devamı