Spor Fenerbahçe Jesus Navas'a 3 yıllık teklif yaptı

Fenerbahçe Jesus Navas'a 3 yıllık teklif yaptı

Paylaş
Fenerbahçe Jesus Navas'a 3 yıllık teklif yaptı

FFP nedeniyle bonservisi elinde bulunan Navas, en iyi seçenek olarak öne çıktı. İspanyollara göre Fenerbahçe yıllığı 3.5 milyon eurodan 3 yıllık teklif yaptı

Jeremain Lens'in transferinde yaşanan aksama ve Sunderland'in işi ağırdan alması üzerine, Fenerbahçe Navas'ı renklerine bağlamak için harekete geçti. Finansal Fair Play kısıtlaması nedeniyle transfer yapmakta zorlanan Sarı-Lacivertliler, Jesus Navas transferini bitirmek için resmi girişim başlattı. İspanyolların iddiasına göre, bonservis bedeli ödemeden transfer yapmak zorunda olan Kanarya, Navas'ı listenin 1 numarasına aldı. 31 yaşındaki oyuncu Lens'in en iyi alternatifi.

183 MAÇTA 8 GOL VE 39 ASİST


Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın da onay verdiği Navas, sağ kanat başta olmak üzere, hücumun her bölgesinde oynayabiliyor. Navas, 2002de Sevillada başladığı kariyerinde, 11 sezonda 391 maçta 31 gol, 83 asistlik bir performans gösterdi. Başarılı kanat oyuncusu 2009 yılında İspanya Milli Takımı'na çağınldı ve 35 kez milli oldu. 2013'te 20 milyon euro karşılığında Manchester City'nin yolunu tuttu. 183 maçta 8 gol ve 39 asist bir istatistikle oynayan Navas'a taraftarlar arasında 'Speedy Gonzales' (Hızlı Gonzales) diye nam saldı.

3 SEZONDA 10.5 MİLYON EURO


İspanyol basınına göre Fenerbahçe yönetimi, boşta olan oyuncuya yıllığı 3.5 milyon eurodan, 3 senelik bir kontrat önerdi. Jesus Navas da bu teklife karşılık ekstra 3 milyon euro imza parası talep etti. Yönetim ise bu rakamı 3 yıla bölerek taksitlerle ödemeyi planlıyor... Sevilla ile West Ham'ın ilgilendiği oyuncuya şu anda en iyi teklifi yapan Fenerbahçe.

Haberin Devamı