Spor Fenerbahçe kafilesi Roma'da

Fenerbahçe kafilesi Roma'da

Paylaş
Fenerbahçe kafilesi Roma'da

İtalya'nın AS Roma takımıyla yarın özel bir maç yapacak Fenerbahçe, başkent Roma'ya geldi.

İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından AS Roma ile yarın yapacağı hazırlık maçı için özel bir uçakla akşam saatlerinde Roma Uluslararası Leonardo Da Vinci Havalimanı’na gelen Fenerbahçe, buradan polis eskortu eşliğinde konaklayacağı Parco dei Principi Oteli’ne geçti.

Sarı-lacivertlilerin kafilesinde sakatlıkları bulunan Egemen Korkmaz, Diego Ribas ve Michal Kadlec ile teknik direktör Kartal’ın kadroya almadığı Christian Baroni yer almadı.

Fenerbahçe’nin satın alma opsiyonuyla AS Roma Kulübü’ne 2 sene süreyle kiraya verdiği Salih Uçan’ın da forma giymesinin beklendiği karşılaşma, yarın TSİ 21.45’te, Roma Olimpiyat Stadı’nda oynanacak.

Bu arada, Fenerbahçe’nin, konaklayacağı Parco dei Principi Oteli’ne gelişinden önce İtalya Futbol Federasyonu (FIGC) Başkanı Carlo Tavecchio da yarın resmi sözleşme imzalattıracağı İtalya Milli Takımı’nın yeni teknik direktörü Antonio Conte ile buluşmak üzere bu otele geldi. Bu buluşmayı takip eden İtalyan gazetecilerin otelin önünde bir dönem Inter forması da giyen Emre Belözoğlu’nu selamladıkları görüldü.

Haberin Devamı

AA