Spor Fenerbahçe kenetlendi

Fenerbahçe kenetlendi

Paylaş
Fenerbahçe kenetlendi

Beşiktaş'ı devirerek şampiyonluk yolunda önemli bir engeli aşan Kanarya'da teknik direktör Daum, “Tüm camia kenetlenmiş durumda. Herkes elinden gelenin en fazlasını yapıyor” dedi

Şükrü Saracoğlu’nda konuk ettiği Beşiktaş’ı 1-0 yenerek lider Bursaspor’u amansız takibini sürdüren Fenerbahçe’de teknik direktör Daum, geriden gelmenin daha avantajlı olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Camia olarak kenetlendiklerini ifade eden Alman hoca, “Sportif Direktör Aykut Kocaman ile çok yakın bir mesaimiz var. Birlikte çalışıyoruz. Özellikle de Alex ve Emre ile de çok yakın çalışıyoruz. Geriden gelirken daha rahat olabiliyorsunuz. Şampiyonluk çok önemli bir şey, çok değerli, bunu herkes daha iyi görüyor. Başkandan yönetime en aşağıya kadar bunu hissediyoruz. Herkes elinden gelenin en fazlasını yapıyor. Benim için en büyük mucize sağ bekimiz Gökhan Gönül’ün performansıdır ve yaptığı şeydir. Bu benim için Gökhan’ın sağlığını takımın başarısı için feda etmesi anlamına gelir ki maçın adamı da bu anlamda benim için Gökhan Gönül” dedi.

HER ŞEY BURSA'YA BAĞLI

Christoph Daum kolay denilen maçlarda şanssızlıklar nedeniyle puan yitirdiklerini belirterek “Derbilerde daha iyi konsantre olduğumuzu ve farkı yarattığımızı söyleyebiliriz. Şampiyonluk yarışında her şey Bursaspor’un performansına bağlı. Diğerleri ne yaparsa yapsın Bursa kalan maçlarını kazanırsa şampiyon olacak. Daha önce de söylemiştim sezonun finali son maçta ortaya çıkar” diye konuştu.

Haberin Devamı