Spor Fenerbahçe, ligde 7 maçtır yenilmiyor

Fenerbahçe, ligde 7 maçtır yenilmiyor

Paylaş
Fenerbahçe, ligde 7 maçtır yenilmiyor

Sarı-lacivertliler, yarın Eskişehirsporu yenerek, liderlğini korumak istiyor

Turkcell Süper Lig’de Bursaspor’un 1 puan önünde son 3 haftaya lider olarak giren Fenerbahçe, yarın Eskişehirspor ile yapacağı maçı kazanarak, şampiyonluk yolunda avantajını korumak istiyor.

Haberin Devamı

Ligde geçen hafta deplasmanda Kasımpaşa’yı 1-0 yenen ve Bursaspor’un Galatasaray ile 0-0 berabere kalarak 2 puan yitirmesiyle rakibini geçerek liderliğe yükselen sarı-lacivertliler, yarın Eskişehirspor’u da yenerek, son 2 haftaya da lider olarak girmeyi hedefliyor.

Fenerbahçe’de sarı kart cezalısı olduğu için geçen hafta forma giyemeyen Bilica’nin Eskişehirspor maçında ilk 11’deki yerini alması bekleniyor.

Kırmızı kart cezalısı olan Vederson, yarınki maçta kadroda yer alamayacak.

3 OYUNCU SARI KART CEZA SINIRINDA

Fenrebahçe’de 3’er sarı kartı bulunan Emre, Selçuk ve Gökhan Ünal, sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Sarı-lacivertlilerin orta sahasında son maçlarda birlikte oynayan Selçuk ve Emre ile Gökhan Ünal, yarınki maçta sarı kart görürse, cezalı duruma düşecekler ve 33. haftada deplasmanda yapılacak Ankaragücü maçında forma giyemeyecek.

Haberin Devamı

7 MAÇTIR YENİLMİYOR

Turkcell Süper Lig’de 23. haftada İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında aldığı 2-1’lik yenilginin ardından çıkışa geçen Fenerbahçe, ligde 7 maçtır yenilgi yüzü görmedi.

Bu maçın ardından ligde çıktığı 7 maçta 6 galibiyet ve 1 beraberlik alan sarı-lacivertli ekip, geçen hafta liderliğe yükseldi.

Ligin 24. haftasında Antalyaspor’u 1-0 yenip, 25. haftada Gençlerbirliği ile 0-0 berabere kalan Fenerbahçe, ardından 26. haftada Gaziantepspor’u 1-0, 27. haftada Galatasaray’ı 1-0, 28. haftada Kayserispor’u 2-0, 30. haftada da Beşiktaş’ı 1-0 ve geçen hafta da Kasımpaşa’yı 1-0 mağlup etti. Sarı-lacivertliler 29. haftayı da Ankaraspor maçı nedeniyle 3-0 hükmen kazanarak geçti.

VOLKAN 637 DAKİKADIR GOL YEMİYOR

Fenerbahçe’nin milli file bekçisi Volkan Demirel, son haftalarda adeta kalesini gole kapadı.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile 28 Şubat’ta yapılan 23. hafta maçının 83. dakikasında İskender Alın’dan yediği golün ardından son 7 lig maçında kalesini gole kapatan Volkan, tam 637 dakikadır gole geçit vermiyor.

MUHTEMEL 11

Fenerbahçe’de omuzundaki sakatlığı nedeniyle dünkü idmandan takımdan ayrı çalışan Gökhan Gönül’ün yarınki maçta ilk 11’de sahaya çıkması bekleniyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçe’nin Eskişehirspor maçındaki muhtemel 11’i şöyle:

Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bilica, Lugano, Andre Santos, Mehmet Topuz, Selçuk, Emre, Özer, Alex, Güiza. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak karşılaşmayı hakem Bülent Yıldırım yönetecek.